Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Meteorologia Josep Sort - 21-04-2004.

La UPC col·laborarà amb l'SMC en l'estudi dels llamps i l'electricitat atmosfèrica
L'acord estableix col·laboració acadèmica, científica i cultural i és fruit de la tasca de recerca i docència que porta a terme el Departament d'Enginyeria Elèctrica del Campus de Terrassa i l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT).

El proper dimarts, 20 d'abril a les 12.30 h. a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (C. Colom, 1. Terrassa), tindrà lloc la signatura del conveni marc entre el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i la UPC. Signaran el conveni Joan Pallisé Clofent, director del Servei Meteorològic de Catalunya i Josep Ferrer i Llop, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Per part de la UPC, la persona responsable d'aquest acord serà el professor Joan Montañà Puig, del Departament d'Enginyeria Elèctrica a l'EUETIT.

L'acord marc te per objectiu coordinar l'actuació del Servei Meteorològic de Catalunya i de la UPC en assessorament, intercanvi d'informació i realitzacions en els camps de la recerca, tecnologia i formació, en l'àmbit dels llamps i de l'electricitat atmosfèrica.
Les actuacions que es realitzaran es centraran en els següents àmbits:

Intercanvi d'informació i publicacions.
Realització d'activitats docents i d'investigació complementàries per personal del SCM en els cursos ofertats per la UPC (inclosos els de postgrau) i per personal de la UPC en els cursos de formació dels nous funcionaris o en els de formació continuada organitzats per el SMC.
Organització de seminaris, col·loquis, simposis, cursos d'estiu, masters, i congressos científics.
Activitats conjuntes d'investigació en atmosfera, meteorologia, climatologia i contaminació, i en particular la realització conjunta de projectes de investigació en aquestes àrees, en relació amb els llamps i l'electricitat atmosfèrica.
Accessos a equips i material específic d'acord amb les possibilitats tècniques i la normativa establerta.
Accessos a infrastructures i instal·lacions d'observació i investigació d'acord amb les possibilitats tècniques i la normativa establerta.
Visites de curta durada.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1