Dimarts, 12 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Meteorologia Redacció - 27-01-2005.
Policia Municipal, Brigades, Serveis Socials i PAME participen a l'operatiu

Situació d'Avís meteorològic per demà divendres entre les 19 i les 24h. La possibilitat de neu al Vallès és d'un 30%
L'Ajuntament activa les mesures d'emergència en cas de nevada
L'Ajuntament de Terrassa ha previst una sèrie d'actuacions en cas de condicions climatològiques extremes, amb l'objectiu de reduir els efectes de les nevades i glaçades que es podrien donar en les properes hores. Aquest operatiu és molt similar al que es va utilitzar el 2001, que va donar molt bons resultats, i comportarà reforços i mesures especials a diferents serveis i àrees municipals, sobretot la Policia Municipal i les Brigades Municipals. També hi participen els Serveis Socials i el Patronat Municipal d'Educació (PAME).
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 27-01-2005.
Ha estat la nit més freda des de que va entrar l'onada de fred

L'onada de fred s'ha fet notar aquesta nit a la ciutat
Aquesta nit la ciutat de Terrassa ha patit les mínimes més baixes des de que es va iniciar l'onada de fred a la península. A les 6.30 de la matinada els termòmetres han arribat als -3,3ºC, de temperatura, malgrat la temperatura real que nota el cos ha arribat fins els -21ºC. Per la jornada d'avui s'espera una millora en el temps, ja que l'onada de fred tindarà a anar-se'n cap al sud.
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 27-10-2004.

Ara va de debó, ha arribat el fred
Si a començaments de setmana gaudíem de temperatures que passaven dels 25 graus, avui la màxima no ha passat dels 16 graus. En tres dies les temperatures han baixat 10 graus, i com passa sempre en aquests casos, la baixada del termòmetre ha vingut acompanyada dels primers refredats.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Josep Sort - 01-08-2004.

L'estiu de 2004 està sent més fresc que el de 2003
Els estius dels darrers dos anys, amb un 2002 molt plujós i un 2003 molt calorós, va fer que apareguessin opinions força divergents sobre com seria el d'enguany. Opinions deien que aquest seria com el de fa dos anys i d'altres, les més porugues, que es repetiria l'estiu de l'any passat. De fet, pronosticar com es comportarà el temps a tan llarg termini és, com a poc, agosarat. I el resultat és que aquest estiu està resultant, al menys a Terrassa, bastant normal.
Tot seguit, us mostrarem una gràfica i explicacions sobre la diferència entre l'any passat i enguany:
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 19-05-2004.

El dia més calorós del que portem d'any
Segons dades de l'Estació meteorològica d'InfoTerrassa ubicada a l'Avinguda Jaume I, avui està sent el dia més calorós de l'any. A 2/4 de 4 de la tarda s'ha arribat a la temperatura de 28,6ºC. També a l'estació meteoròlogica del parc de Vallparadís s'ha arribat a la als 28ºC. Segons dades de la mateixa estació l'índex de radiació solar és de 3,8. Per a consultar les dades meteoròlogiques de l'estació d'Infoterrassa.com, només cal clicar a l'enllaç següent: http://meteo.infoterrassa.com
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Josep Sort - 21-04-2004.

La UPC col·laborarà amb l'SMC en l'estudi dels llamps i l'electricitat atmosfèrica
L'acord estableix col·laboració acadèmica, científica i cultural i és fruit de la tasca de recerca i docència que porta a terme el Departament d'Enginyeria Elèctrica del Campus de Terrassa i l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT).
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 17-02-2004.

Foto enviada per Miguel Centelles realitzada a les 10.45 del matí
Sant Llorenç es desperta emblanquinada
La matinada del dimarts el Parc Natural de Sant Llorenç va patir un temporal de neu. A Terrassa no va nevar, peró si als seus voltants.
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 17-02-2004.

S'obre al trànsit la carretera BV-1221 a l'alçada de Matadepera
Aquesta nit les poblacions properes al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt s'han llevat emblanquinades. Matadepera, Vacarisses, Rellinars i tota la resta de pobles de la zona s'han vist efectes per la neu que ha caigut durant tota la nit i que ha obligat a tallar les principals vies de comunicació. És el cas de la carretera BV-1221 a l'altura de Matadepera, que ha estat tallada tot el matí. Hores d'ara, segons informa el Servei Català de Trànsit, la carretera BV-1221 ja s'ha obert al trànsit però l'autopista C-16 a l'alçada de Vacarisses i en sentit Sant Fruitós de Bages continua un carril tallat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Josep Sort - 05-10-2003.

L'estació meteorològica d'infoTerrassa renova i amplia continguts
El web dedicat a la meteorologia d'infoTerrassa.com ha renovat el seu aspecte i els continguts. S'han incorporat noves seccions com un petit atles de núvols i un glossari més extens. Al mateix temps, s'ha posat en marxa la consulta de dades històriques, amb la qual es poden obtenir el detall dia a dia dels dos últims mesos (actual i anterior) i el resum de l'any, mes a mes. Per ara, les úniques dades històriques de les quals es disposa són les que ha generat aquesta estació des de la seva posada en funcionament el dia 1 de juliol, però s'està en procés d'integrar dades històriques més antigues procedents d'altres observatoris de la ciutat.
El web és a http://meteo.infoterrassa.com
Comentaris? - Cap comentari
.
Meteorologia Redacció - 01-09-2003.

Arriba la pluja i una baixada acusada de les temperatures
Comença el mes de setembre i sembla que l'estiu s'hagi acabat. Si a mitjans d'agost teniem temperatures màximes de 40 graus, ara estan al voltant dels 30 graus. A més les mínimes també han baixat considerablement, on ara es situen als 15 graus.

Ahir van caure 14,4 litres per metre quadrat, segons dades de l'Estació Meteorológica d'Info Terrassa, ubicada al carrer Bartrina.

La temperatura de xafogor, la que nota el cos també s'ha anat amb l'arriba de la pluja.
Comentaris? - Un comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1