Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet CUP Terrassa - 04-01-2007.
www.terrassa.cup.cat

La Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa estrena pàgina web
La Candidatura d'Unitat Popular de Terrassa ha posat en marxa la seva nova pàgina web ( http://www.terrassa.cup.cat) pensada com una eina de difusió de la nostra organització i un instrument de comunicació al servei de la població. El web segueix la línia i el disseny de la CUP nacional ( http://www.cup.cat) i ha estat desenvolupat amb Joomla (gestor de continguts lliure). Tots els continguts del web es troben sota llicència Creative Commons, que garanteix la lliure disposició dels materials penjats al web.

Des de la CUP creiem que Internet és un mitjà cada vegada més poderós al servei del poble, lliure de les manipulacions dels mitjans de comunicació vinculats al poder. És per això que des de la CUP apostem per un Internet lliure i obert, on tothom tingui accés a la xarxa de manera gratuïta i amb màxima velocitat.

La web que posem en marxa està estructurada en dos grans apartats: el primer, el menú principal, amb informació d'actualitat de la CUP i un segon amb informació sobre la Candidatura d'Unitat Popular.

Al menú principal podem trobar les 'notícies' estructurades en seccions: General, Eleccions municipals, Urbanisme i territori, Mobilitat, Participació i democràcia,Cultura, Educació, Memòria històrica, Alliberament nacional, Moviments socials, Repressió i Solidaritat. També es troba l'apartat d'opinió on es mostren aquells articles d'opinió enviats per la CUP o per col·laboradors als mitjans de comunicació. I un tercer apartat titulat "documents", on el/la
visitant es podrà baixar comunicats de premsa, documents de la CUP i mocions i/o instàncies presentades a l'Ajuntament. En els enllaços trobem els vincles al les altres Candidatures d'Unitat Popular dels Països Catalans i als militants de la CUP amb bloc. Finalment un cercador serveix per poder cercar més informació.

El segon gran apartat sobre la CUP, es troba informació sobre la nostra organització i la manera per contactar amb nosaltres.

Les Candidatures d'Unitat Popular (CUP) som candidatures independentistes i d'esquerres del Països Catalans que, des de l'àmbit local, treballem per bastir un país més lliure i més just. Entenem que la política local ha de fer-se implicant la població mateixa, acabant amb la concepció que 'la política és cosa dels “polítics” (professionals)'. El municipi és l'àmbit més proper a la ciutadania i, per tant, la lluita per una veritable democràcia, per la
millora de les condicions de vida de les classes populars i la construcció nacional també s'han de fer des dels ajuntaments. Malgrat el limitat marge d'acció (competències) d'aquesta institució, oferix unes possibilitats prou interessants per modificar l'actual municipalisme regionalista i bastir un projecte de país basat en els municipis i la Unitat Popular.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1