Dilluns, 18 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet Redacció - 05-09-2006.

El primer regidor terrassenc que entra a la blogosfera
Si al passat mes de gener escrivia en aquesta web un article sobre els polítics terrassencs i el nul interès pels blogs a la xarxa, a través d'un lector ens arriba la notícia de l'obertura del blog del regidor i jove polític terrassenc Jordi Ballart (regidor de Comunicació PSC). El mateix Ballart declara al primer post: "M’ha costat però finalment m’he decidit a iniciar avui, primer dia de vigència del nou Estatut d’autonomia de Catalunya, l'aventura del weblog. La veritat és que haig de reconèixer que la decissió no ha estat fàcil. Crear un blog vol dir comprometre’s a una actualització gairebé diària i permanent. Espero que la bojeria del dia a dia em permeti dedicar uns moments al pensament i a la reflexió en aquestes pàgines."

Jordi Ballart és ara mateix el regidor més jove de l'Ajuntament de Terrassa. Des del febrer del 2005 s'ocupa de l'àrea de Comunicació on destaquen projectes com el Parc Audiovisual. Entre d'altres tasques realitzades durant aquest temps s'ha renovat la pàgina web municipal i s'ha rentat també la cara al butlletí municipal Visquem Terrassa.

Des d'aquí donar la benviguda a en Jordi Ballart a la blogosfera i animar a la resta de regidors a que obrin el seu blog. En els propers dies obriré una secció en aquest weblog que fa dies tenia pensada. Seria alguna cosa així com la "blogosfera terrassenca". De moment no som gaires però poc a poc espero que la llista s’incrementi.

Weblog Jordi Ballart: http://jordiballart.blogspot.com
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1