Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Internet Redacció - 24-06-2006.

La regidoria de Cultura i Esports estrenen web
L’Institut Municipal de Cultura i Esports (IMCET) acaba d’estrenar el seu lloc web, al qual es pot accedir a través de les adreces www.terrassa·org/cultura i www.terrassa·org/esports, que renova totalment la imatge i bona part dels continguts, afegint nous àmbits i actualitzant dades. l lloc web s’estructura en quatre apartats accessibles des de la pàgina principal: un sobre cultura, un altre dedicat a l’esport, una secció amb informació de caire institucional i tècnic sobre el mateix IMCET i un recull de les activitats culturals i esportives programades per al mes en curs. Aquest mes de juny, el llistat s’obre amb la Festa Major, que comença el divendres 30.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 06-06-2006.
Ja està operativa a la següent adreça www.jscterrassa.org

Antonio Martínez, secretari de Comunicació, juntament amb Jordi Ballart, primer secretari de l'agrupació
Les Joventuts Socialistes presenten la seva web
Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació en societat de la nova web de l'Agrupació Local de les Joventuts Socialistes de Catalunya. La web pretén ser un punt de trobada pels joves interessats en conèixer de més a prop què és i què es fa des d’aquesta organització política. La web, amb un disseny clar i entenedor, està dividida en vuit apartats, on destaca la història de les JSC, el seu ideari, l'organització interna, l'actualitat de l'agrupació i una recopilació de documents de les Joventuts, com són els seus estatuts o la darrera ponència política. La pàgina web que avui s'estrena s’actualitzarà un parell de vegades a la setmana i representa un primer pas, ja que properament s'obrirà un espai d'opinió on els militants podran escriure les seves opinions a la web. Jordi Ballart, primer secretari de les JSC a Terrassa, ha aprofitat l’acte per mostrar el suport decidit i contundent al nou Estatut, que suposarà un gran avenç pel que fa a les polítiques socials i en especials als joves.
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 17-05-2006.

"L'hora del conte" aquest any des d'Internet
Avui es celebra el dia Internacional d'Internet i a Terrassa el portal ciutadà terrassa·net ha possat a l'abast de tothom una iniciativa pionera. Es tracta de la retransmissió via telemàtica de l'hora del conte, una activitat que es fa habitualment des de les Biblioteques de la nostra ciutat. Només caldrà connectar-se a la web www.terrassa·net i pitjar a l’enllaç especialment creat per aquest esdeveniment. Aquest enllaç estarà actiu des de primera hora del dia 17 de maig. Canal Terrassa transmetrà el conte per TV el mateix dia 17, per tal que qui no tingui Internet també pugui gaudir de l’activitat.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 24-03-2006.

El web municipal s'incorpora al domini .CAT
Des d'ara el web de l’Ajuntament de Terrassa s'incorpora al domini “.cat” i es converteix en www.terrassa.cat, encara que es manté també l’accés al web a través del domini “·org” i altres anteriors, com el “·es”, que es mantenen per raons pràctiques i per facilitar l’accés al web. La incorporació del web municipal al domini “.cat” és fruit d’un acord del Ple, que va posar en marxa un procés de tramitació que ha culminat avui.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 19-03-2006.

Condemnat un cracker terrassenc a dos anys de presó
El jutjat de Terrassa ha condemnat a dos anys de presó, per un delicte de descobriment de secret d'empreses, un pirata informàtic que es va apoderar d'una pàgina web especialitzada en el Festival d'Eurovisió i que als internautes que accedien a aquesta web els demanava aportacions voluntàries de diners. La sentència imposa al cracker, Francisco Javier T. R., la condemna més elevada dictada fins ara a Espanya per apropiació de pàgina web després de la celebració del judici, ja que la resta de casos similars s'han tancat amb un acord entre les parts, segons ha informat el bufet Abogados Asociados, que ha representat el damnificat.
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 10-03-2006.
El nou lloc web ha renovat totalment els continguts i la imatge

Es renova el web de la regidoria de Promoció a la Dona
Des del passat dimecres, Dia Internacional de la Dona, es pot visitar el nou lloc web del servei de Promoció de la Dona de l’Ajuntament. Aquest servei de ja tenia un lloc web però l’ha renovat totalment, reorganitzant i millorant els continguts i transformant la presentació, aplicant els nous criteris d’imatge corporativa de l’Ajuntament de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 24-02-2006.

Una web permet trobar els restaurants i els hotels on s'hi pot fumar i on no
L'aplicació de la llei antitabac ha generat, en aquests primers mesos de la seva aplicació, nombrosos problemes entorn de la seva execució pràctica, a més de generar una gran quantitat de dubtes i interrogants sobre la mateixa, sobretot en el relacionat amb la possibilitat de determinar amb exactitud quins són els establiments que permeten fumar i quins són els quals no. La iniciativa portada a terme per www.fumarsifumarno·com permet a l'usuari esbrinar i identificar a aquells locals que permeten aquesta pràctica i als quals no.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 19-02-2006.
Qualsevol ciutadà podrà denunciar davant d’IQUA les presumptes no-conformitats que detecti en el web municipal

El web municipal obté el segell de qualitat Iqua
L'Agència de Qualitat d'Internet ha otorgat al web municipal el segell de qualitat IQ, que acredita que el portal compleix els estàndards de qualitat requerits per l'agència. Aquesta agència és una plataforma que vol ser un punt de trobada entre els diferents agents de la xarxa, de la qual són socis fundadors diverses autoritats independents amb competències a Internet. El seu codi deontològic fa referència a aquells principis generals que han de ser respectats per a la defensa de l’interès general i dels drets dels ciutadans. A partir d'ara qualsevol ciutadà podrà denunciar davant d’IQUA les presumptes no-conformitats que detectin en pàgines que incloguin el segell de qualitat IQ.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 26-01-2006.
La traducció ha anat a càrrec de Fes-Ho-Cat

Nova versió del programa de telefònia IP Skype
L'equip Fes-Ho-Cat ha presentat aquest dijous la nova versió del programa de telefonia IP Skype en la seva versió 2.0.0.73. Aquesta, que ja és la tercera versió traduïda per l'equip català, ja incorpora opcions de videotrucada. L'Skype, el programa de telefonia IP que ha revolucionat el món de les telecomunicacions per Internet, ara en mans de l'empresa eBay, és un dels grans actors en la lluïta oberta per a la conquesta de la comunicació dels internautes. Google, Microsoft i Yahoo són els principals contrincants. Amb aquesta darrera versió el programa presenta les seves credencials amb la incorporació de videotrucades, així com en la qualitat del so, organització dels contactes en grups, redirecció de trucades a fixes o mòbils, i d'altres opcions menys importants però força útils com la visualització de l'hora local dels contactes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Internet Redacció - 17-01-2006.

Tots els llocs en un sol lloc
L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha presidit aquesta tarda l’acte de presentació del portal terrassa·net (www.terrassa·net), un projecte pioner a Catalunya impulsat per l’Ajuntament de Terrassa i Caixa Terrassa. Es tracta del primer portal de Catalunya que ofereix un espai de comunicació, serveis i debat sobre Terrassa a empreses, institucions, entitats i particulars. L’acte, que ha tingut lloc al cinema Catalunya, ha comptat amb la presència del president de Caixa Terrassa, Francesc Astals, i del regidor de Societat del Coneixement, Xavier Martín.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1