Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
InfoTerrassa.com Redacció - 08-10-2004.

InfoTerrassa apareix a l'Enciclopèdia lliure Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure a Internet Viquipèdia, en la versió catalana, ha afegit a l'entrada dedicada a Terrassa, al web d'informació local InfoTerrassa com un enllaç d'interès. El fet té la seva importància ja que en aquesta entrada tals sols apareixen 5 links, dos d'ells, de la nostra web (la plana principal amb les notícies i l'estació meteoròloga). Dins de l'entrada de Terrassa en aquesta enciclopèdia es poden trobar dades referents a població de la ciutat, als barris o a la seva història.

La Viquipèdia és un projecte d'enciclopèdia lliure, escrita usant el software WikiWiki (UseModWiki) per Viquipedians per WikiWatchers. Qui sap on anirà? A aquesta velocitat, molt lluny!

Invitem a tothom a contribuir-hi. Només esculliu un tema, i escriviu-ne un article. Feu clic a l'enllaç "Edita aquesta pàgina" al peu de cada pàgina per editar-la; per a més informació, mireu les instruccions d'edició. Els articles no tenen per què ser llargs; una mica al principi ajudarà molt. Pots fer-ho anònimament o deixar la teva signatura. Si hi veieu un error, podeu editar l'article i corregir-lo, però recordeu de fer-ho segons la política del punt de vista neutral.

S'aborden els mecanismes de Viquipèdia a política de la Viquipèdia (i mireu particularment la pàgina anomenant pàgines), i mireu les PMF de la Viquipèdia per a obtenir respostes a les preguntes més freqüents.
Us deveu estar preguntant: com és que Viquipèdia és tan genial?
Si teniu un minut, penseu en difondre la Viquipèdia. Penseu en invertir esforços -en el temps que escriviu dos articles decents, podeu ser capaços d'aconseguir deu persones que poden escriure deu articles decents cadascun.

És pot accedir a través de següent enllaç: http://ca.wikipedia.org
Entrada de Terrassa: http://ca.wikipedia.org/wiki/Terrassa


La informació ha estat extreta de la Viquipèdia.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1