Dilluns, 11 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
InfoTerrassa.com Josep Portero - 14-09-2006.

Fe de errades
En aquest web he llegit un article, titulat “Puigcercós fa un ple absolut en el primer acta de precampanya d’esquerra a Terrassa, que segons consta al seu peu el signo jo, no recordo haver-ho fet,”, me’n alegro molt pel Sr. Puigcercós i pels seus segiodors, però no soc l’autor de tal escrit.

També he pogut llegir que un altra article titulat “Que es ser catalanista”, que si vaig escriure jo, al peu del mateix hi consta un tal “Mariano Mendez PP Vallés Occidental - 06-09-2006”.

No he continuat llegint i no se si hi ha més errades com aquestes, però he pensat que era necessari fer aquestes correccions ja que poden induir a confusions als ciber-lectors d’aquest mitjà de comunicació i per part de la redacció caldria fer les correccions oportunes.

Josep Portero

[El següent és editat per Josep Sort, administrador del web]
Es un detall de disseny, però tens raó perquè pot dur confusió. Si mires la maquetació dels altres articles, veus que el nom apareix sempre a la part superior, no a la inferior. Però vaja, per evitar posteriors confusions he canviat el disseny de la caixa de la notícia. Esperem que així no hi hagi cap més confusió
Comentaris? - Un comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 01-08-2006.

Pausa d'estiu
L'estiu i la calor ens té acostumats a agafar-nos les coses amb més calma i propicia els descansos. Nosaltres no en som cap excepció i aprofitant que en aquesta època de l'any hi ha escasetat de notícies, ens agafarem un descans de les nostres ocupacions habituals i també en la col·laboració en aquest espai d'informació ciutadana. Les notícies no desapareixeran del tot, però ens ho agafarem amb més calma.
Tornarem al setembre amb energia nova i amb moltes ganes de donar bones notícies. Esperem que el món ens ho permeti!
Bones vacances i bon descans a qui ho pugui aprofitar!
Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 06-07-2006.
Hem rebut 1.665 visites i s'han servit més de 8.000 pàgines

Superades les previsions de visites al web dedicat a la Festa Major
Un cop acabada la Festa Major 2006 ens toca fer balanç i agraïr a tots els lectors la vostra confiança. El web especial de la festa ha rebut en total 1.665 visites i s'han servit més de 8.000 pàgines, rebent fins a 410 visites en un sol dia (divendres 30 juny), xifra que ha superat totes les expectatives. Les pàgines més vistes han estat les dedicades a informar sobre els actes programats, més que les de notícies i seguiment. En total, s'han publicat unes 70 fotografies i 20 notícies relacionades amb la Festa Major durant aquests dies. InfoTerrassa vol donar a l'equip de la web http://www.naciodigital.cat per haver-se fet ressó d'aquesta web i per l'enorme interès que han mostrat en tot moment.
Dossier Festa Major Terrassa 2006 L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 20-06-2006.
Els dies de la Festa aquesta web farà un seguiment especial de totes les activitats i oferirà puntual informació

Tota la Festa Major a infoTerrassa.com
Com és habitual per aquestes dates infoTerrassa.com obre el seu web especial dedicat a la Festa Major de la ciutat, que començarà el proper divendres 30 de juny. Des del passat cap de setmana està oberta la web, on es pot trobar el programa d'aquest any així com també consultar un arxiu històric amb informació i fotografies de les darreres festes majors. La Festa Major d'enguany té com a principals caps de cartell Melendi, Celtas Cortos, Pablo Milanés i Lluís Llach. Les més de 300 activitats de la Festa Major tindran lloc a prop de 70 ubicacions diferents, la majoria al centre de la ciutat, però també als barris. Aquest any la plaça Nova guanya protagonisme en ser l’escenari de les actuacions de Lluís Llach i de Pablo Milanés i les orquestres de ball, entre altres propostes.

Web especial: http://especials.infoterrassa.com/festamajor
Dossier Festa Major Terrassa 2006 Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 01-09-2005.

InfoTerrassa.com apareix al Baròmetre de l'ús del català a Internet

La web del WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics) ha inclós des d'aquest dimecres la web d'InfoTerrassa.com en el seu Baròmetre d'ús del català que té com a finalitat fer una anàlisi de quines webs utilitzen la llengua pròpia del país. InfoTerrassa.com s'ha inclós dins l'apartat de diaris, revistes i publicacions digitals. La pàgina web del Baròmetre d'ús del català es pot consultar al següent enllaç: http://wiccac.org/webscat.html.

Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 10-10-2004.

Vols un compte d'1 GB? Tenim 20 invitacions per regalar entre els nostres usuaris
¿Coneixeu GMail? És el nou sistema de correu electronic creat pel cercador Google. Gmail ofereix una capacitat de 1 Giga, practicament imposible de omplir. Pero GMail no funciona com altres correus, no podeu "registrar-vos" i obtenir una bústia, necessiteu una invitació. Vols un correu Gmail? Segueix llegin i descobriràs com poder obtenir un facilment.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 08-10-2004.

InfoTerrassa apareix a l'Enciclopèdia lliure Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure a Internet Viquipèdia, en la versió catalana, ha afegit a l'entrada dedicada a Terrassa, al web d'informació local InfoTerrassa com un enllaç d'interès. El fet té la seva importància ja que en aquesta entrada tals sols apareixen 5 links, dos d'ells, de la nostra web (la plana principal amb les notícies i l'estació meteoròloga). Dins de l'entrada de Terrassa en aquesta enciclopèdia es poden trobar dades referents a població de la ciutat, als barris o a la seva història.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 23-09-2004.
Aquests s'estrenen amb un debat sobre la taxa de residus

InfoTerrassa.com estrena els fòrums
El web d'InfoTerrassa.com posa a la disposició dels internautes un nou servei més per tal de fomentar la participació i el debat. I és que estrenem els nous fòrums, on podràs dir la teva. I coincidint amb la posada en marxa dels nous fòrums, InfoTerrassa vol conèixer la opinió dels terrassencs sobre la nova taxa de residus. No et tallis i entra als nous fòrums, la teva opinió és molt important.

http://forums.infoterrassa.com
Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Josep Sort - 23-04-2004.

Problemes amb el web InfoTerrassa.com
Durant la darrera setmana haureu detectat continus problemes per poder accedir a InfoTerrassa·com. Això és degut a un canvi de servidors on el web està allotjat, concretament als Estats Units, fets a conveniència dels administradors d'aquests i que són aliens a nosaltres. En aquests moments s'està treballant per poder moure els continguts a un altre servidor que no sigui tan problemàtic com l'actual i esperem tenir-ho tot a punt en uns dies.
Mentrestant, disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar.
Comentaris? - Cap comentari
.
InfoTerrassa.com Redacció - 26-08-2003.

InfoTerrassa dóna suport a la protesta a Internet contra les patents de software
La proposta s'estén com una taca d'oli pels fòrums de la Xarxa. Diverses associacions, entre elles Softcatalà, han convocat per al proper dimecres una protesta telemàtica per evitar que el Parlament Europeu aprovi una directiva que introduiria importants restriccions en els drets d'ús dels programes informàtics.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1