Dijous, 19 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Redacció - 13-10-2004.

La Unió Atlètica participa en la Mitja Marató de Puigcerdà i de Sant Cugat
Predomini de la Mitja Marató en les proves on han participat atletes de la UAT. Les convocatòries d'aquest cap de setmana passat són: la Mitja marató de Puigcerdà (La Cerdanya) i la XXI Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès.
VII MITJA MARATÓ DE PUIGCERDÀ (La Cerdanya)

La Mitja Marató de Puigcerdà del 2004 va fer la seva sortida a les 10:30 h de diumenge 10 d'octubre, des del Club Poliesportiu. El circuit a seguir pels corredors era Puigcerdà i els petits municipis de Sant Martí d'Arabó, Bolvir, Talltorta i Sant Jaume de Rigolisa. Eren practicament 21,1 km d'asfalt.

Van organitzar l'esdeveniment la Secció d'Atletisme del Club Poliesportiu Puigcerdà i, el propi Ajuntament de la localitat.
El primer en arribar va ser el Ricard Noguer, del Natació Banyoles, amb un temps de 1:14:59. La Juana M. Rincon, del club Maimakansu, va fer 1:33:19 i, va estar proclamada guanyadora en dones.
Els 2 corredors que representaven a la UAT van aconseguir una actuació brillant entre els 158 atletes que creuaven meta.

Els seus resultats van estar els següents:

Lloc classificació - Nom - Temps:
5 Francisco Garcia Vilches 1:18:07
39 Pep Moliner Alcalde 1:31:03
XXI MITJA MARATÓ DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Josep Salvia-de vermell- entre corredors a la Mitja Marató de Sant Cugat 2004
Els carrers de Sant Cugat (Vallès Occidental) van acollir una Mitja Marató diumenge 10 d'octubre. La convocatòria va tenir molt d'éxit arribant a prop dels 800 corredors en acció. Els promotors eren el Club Muntanyec de Sant Cugat, l'Ajuntament de la ciutat i, el Club Natació Sant Cugat.

La sortida s'havia col·locat a la Rambla del Celler a les 10h del matí i, l'arribada es feia davant del Pavelló Esportiu de la mateixa zona.

Entre els km 7 i 10 la prova presentava un desnivell màxim de 38 m a superar.

El Benito Ojeda, del Fila Team, es va imposar a la categoria homes amb un temps de 1:09:28. Del mateix club del Fila Team, va sortir la campiona de la cursa en categoria dones , la Esther Solera que feia de temps 1:24:14.

Els atletes de la UAT que participaven van aconseguir els temps assenyalats:

Lloc classificació - Nom - Temps
188 Josep Salvia Molgo 1:32:39
680 Joan Carles Sanjurjo San José 1:57:39
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1