Divendres, 20 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Redacció - 06-07-2003.

Dissabte se celebra la pedalejada popular de Festa Major
El proper dissabte, 5 de juliol, a les 10h, se celebrarà la setzena pedalejada popular, dins del programa d'actes de la Festa Major de Terrassa. Aquesta activitat, adreçada als ciutadans i ciutadanes de totes les edats, és gratuïta, tot i que cal inscriure's prèviament.

Les inscripcions es poden formalitzar fins divendres a la Casa Soler i Palet, els centres cívics, el club natació Terrassa i a les botigues Cicles Moreno i Cicles Morenito, que col·laboren en l'organització de l'activitat. També s'acceptaran inscripcions el mateix dissabte, a la sortida de la pedalejada, entre les 8.30h i les 9.30h.

El recorregut, d'uns 10 quilòmetres de llarg, serà el següent: Sortida a rambla d'Egara amb Portal de Sant Roc - rambla d'Egara - av. Josep Tarradellas - av. Abat Marcet - av. Jaume I - av. Barcelona - ctra. Montcada - c/ Vinyals - portal de Sant Roc - rambla d'Egara - passeig 22 de juliol - arribada a la rotonda de 22 de Juliol amb Puig i Cadafalch, al parc de Vallparadís.

A l'arribada hi haurà esmorzar i begudes per a tots els participants, que també rebran una samarreta. L'organització de l'activitat aconsella l'ús del casc i recorda que els participants han de respectar les indicacions de l'organització i no pujar a les voreres durant el recorregut. La pedalejada popular és una de les activitats esportives de més participació dins la Festa Major. L'any passat hi van participar 654 persones.

Font: Ajuntament de Terrassa
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1