Dijous, 19 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Redacció - 07-07-2003.

Festa Major: La cursa tindrà la sortida i l'arriba a la Plaça de Ricard Camí
La Cursa de la Festa Major de Terrassa, que se celebrarà el proper dissabte, 5 de juliol, modifica aquest any el lloc de sortida i arribada. El punt d'origen i final de la cursa serà la Plaça de Ricard Camí.

Amb aquesta modificació s'aconseguirà descongestionar la Rambla d'Egara. En anteriors edicions, el trànsit de vianants era molt difícil per la instal·lació al passeig central de tot el dispositiu de la cursa.

També es guanyarà en seguretat i atenció als corredors, perquè la plaça ofereix un espai més ample que l'antic lloc de sortida i arribada (a davant de l'antic cinema Rambla).

El circuit serà el mateix que en edicions anteriors, però el canvi del lloc de sortida i arribada comportarà un recorregut diferent. La cursa sortirà a les 20h en direcció sud fins al Portal de Sant Roc, tornarà a pujar la rambla fins el passeig 22 de juliol, i continuarà pel carrer Salmerón, avinguda Jacquard, carretera de Castellar i avingudes de Jaume I, Abat Marcet i Josep Tarradellas, continuant cap a la plaça de Ricard Camí per a completar els vuit quilòmetres.
D'aquesta manera, la Rambla d'Egara estarà ocupada per la cursa només al principi de la competició. La cursa infantil, amb un recorregut d'un quilòmetre i mig, també tindrà la sortida i arribada a la plaça de Ricard Camí. La cursa sortirà a les 19.30h en direcció sud fins el mercat de la independència i tornarà a pujar fins a la plaça.

Tots els participants rebran una bossa de roba amb el logotip "Terrassa corre", una samarreta amb el mateix logotip i aigua i begudes energètiques i refrescants.
Els premis en metàl·lic als cinc primers classificats de la general d'homes i de dones, van destinats als corredors amb llicència federativa. La Cursa de Festa Major, que enguany arriba a la 24ena edició, està organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, la Federació Catalana d'Atletisme i la Diputació de Barcelona. Les inscripcions es poden formalitzar a la Casa Soler i Palet, Zona esportiva Municipal de Can Jofresa, Club Natació Terrassa i a la botiga Esports Kñera.

Font: Ajuntament de Terrassa
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1