Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Gabriel Nieto Barón - 02-06-2011.

Partit internacional femení de futbol americà a Terrassa
Aquest diumenge passat, a l’Estadi Municipal de futbol de Terrassa, s'ha disputat l'encontre internacional de futbol americà, entre les seleccions nacionals de Espanya y Suècia.

Per la selecció espanyola era el seu primer partit després de estrenar aquest any la primera edició de la lliga nacional, per l’altre banda la selecció sueca venia amb l’etiqueta de haver quedat la cinquena del món a l’últim mundial disputat, precisament a Suècia.
Cal dir que a la selecció Espanyola hi varen jugar sis representants de l’equip local de futbol americà, els Vallés Reds, que enguany han quedat en la tercera posició de la estrenada lliga nacional.
Les jugadores dels Reds seleccionades per en Sergi Diaz son les següents, Laura Vergara, Raquel Diaz, Marta Romero, Antonia Angeles, Lissi Marina y Laura Caballé.
El partit va acabar amb un marcador de 14 a 36 que es un resultat, més que bo donades les circumstancies, a Catalunya i Espanya es juga en modalitat 7x7, mentre que el partit va esser format 11x11, amb el que això representa, equips especials, mides del camp, etc.
La selecció espanyola es va avançar en el marcador amb un touchdown de la jugador dels Barberà Rookies, Gabi Quintana 6-0, després d’aquesta anotació, les suecas van començar a demostrar sobre tot el seu poder físic, i després dels dos primer quarts les noies anaven als vestidors amb un 6-20 al marcador.
La segona part semblava que seria mes del mateix però la selecció espanyola va sortir amb molta força i amb una actuació defensiva brillant van aconseguir que la jugadora dels Reds Raquel Diaz fes el segon touchdown de les espanyoles després de recuperar un fumble suec, l’extragame posterior posava un esperançador 14 a 20 en el marcador amb molt temps per jugar, l’equip suec va tenir que tirar de experiència i força física per contrarestar a les espanyoles i degut això van caure dos touchdowns mes del bàndol visitant, amb el 14 a 36 s’acabava la primera aventura de la selecció espanyola femenina de futbol americà.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1