Divendres, 20 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Redacció - 30-06-2006.
El club se suma a la celebració amb les tradicionals XXIV Hores de Futbet, el Trofeu de Festa Major de Pilota a Mà i el Trofeu Social de Festa Major de Patinatge Artístic

El Natació organitza tres competicions esportives en el marc de la Festa Major
Com és habitual, el Club Natació Terrassa fa la seva contribució esportiva a la Festa Major de la ciutat. Aquest cap de setmana es disputen a les instal•lacions del club les tradicionals XXIV Hores de Futbet, el Trofeu de Festa Major de Pilota a Mà i el Trofeu Social de Festa Major de Patinatge Artístic.
Les XXIV Hores de Futbet

Enguany, les XXIV Hores de Futbet del CN Terrassa aplegaran un total de 28 equips, distribuïts en quatre grups de set. Els quatre millors conjunts de cada grup es classificaran per als vuitens de final. D'aquesta manera, el calendari preveu la disputa de gairebé un centenar de partits.

El torneig arrencarà el dissabte 1 de juliol a les 9.30 hores i conclourà el diumenge 2 a les 13.30 hores, moment en què s’hauria d’acabar la final, sempre que no sigui necessària la pròrroga i els penals. Hi haurà tres úniques interrupcions: dues exclusivament per regar la gespa (el dissabte a les 15.30 hores i el diumenge a les 8 del matí) i una altra, en la qual, a banda de condicionar la gespa, es pararà per sopar.
Trofeu Social de Festa Major de Patinatge Artístic

El Trofeu Social de Festa Major de Patinatge Artístic del CN Terrassa comptarà amb la participació d'una cinquantena de patinadores del Natació, en una vetllada que es perllongarà durant cinc hores, de les 9 del matí a les dues del migdia de demà.

Les patinadores que intervindran pertanyen a les categories compreses entre Iniciació C i Certificat. A mesura que avanci el matí, pujarà el nivell de les participants. Obriran l'exhibició les patinadores dels dos grups d'iniciació C. Posteriorment, mostraran les seves habilitats les patinadores dels dos grups d'iniciació B, just abans que saltin a la pista les patinadores d'iniciació A. En darrer lloc, intervindran les representants de la categoria Certificat.

Durant el trofeu, s’intercalaran exhibicions protagonitzades per les patinadores de categories, és a dir, per aquelles que tenen un nivell més alt.
Trofeu de Festa Major de Pilota a Mà

A la tarda, la pilota a mà agafarà el relleu del patinatge. De les 16 a les 20 hores, el frontó del club acollirà tres partits protagonitzats per sis parelles del club.

Trencarà el gel l'enfrontament entre la parella formada per José María Tudanca i Aurelio Oliva contra el tàndem integrat per Antonio Rodríguez i Juan Carlos Gorina. En segon lloc, la parella Rafael Zamora i Óscar Redín jugarà contra Alfredo Infestas i José Félix Gómez. Tancarà la jornada el matx entre la parella integrada per Germán Oliva i Santos Ciruelos davant Julián Oliva i Alfredo García.

El Trofeu Festa Major de Pilota a Mà posa el punt i final a la temporada. Ara bé, també serveix com a referència de cara a la formació de les parelles que competiran al proper Campionat de Catalunya.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1