Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Esports Unió Atlètica de Terrassa - 01-05-2005.
Els atletes suècs compartiran una setmana amb els joves de la Unió Atlètica de Terrassa a les Pistes Municipals de Can Jofresa

Josep Maria Esteban i Lernard Bjurstrom a Terrassa al gener del 2005.
Parc Orebro a l'Avinguda 22 de Juliol.
Atletes joves del club suèc KFUM Orebro Friidroot es troben amb la Unió Atlètica Terrassa.
La primera setmana de maig del 2005 un grup de 53 persones del club suèc Kfum Orebro Friidroott seran presents a les Pistes de Can Jofresa amb membres i atletes de la Unió Atlètica Terrassa.
Aquest dos clubs d'Atletisme estan agermanats entre sí de la mateixa forma que ho estan els Ajuntaments de la ciutat d'Orebro i de Terrassa. La visita correspon a la trobada dels dos presidents dels clubs, l'Anders Tollstern i el Josep Maria Esteban a juliol del 2004 a la ciutat suèca i, posteriorment, al viatge del Lernard i de l'Anette Bjurstrom a la ciutat catalana al gener, per programar l'estança i acomodament de tot el grup expedicionàri.

Els components del Kfum tenen prevista la seva arribada el 1 de maig a les Pistes de Can Jofresa on la Directiva de la UAT els rebrà i, acompanyarà al seu allotjament a la Casa de Colònies Viladoms de Baix de Vacarisses.

Els dies següents les seves activitats es centraran en realitzar turisme a les hores del matí per conèixer les nostres poblacions i, entrenaments per la tarda conjuntament amb els atletes de la UAT.
Dues nits els joves suècs són invitats pels joves egarenses a les seves cases a sopar i , una altra, serà l'Ajuntament de Terrassa el que farà un sopar recepció a la Casa Alegre.

El grup d'Orebro està format per joves entre 12 i 18 anys i, 13 persones adultes que són entrenadors i directius.

L'acomiadament dels atletes visitants es farà el dia 6 de maig a les Pistes de Can Jofresa per part de pares , joves i socis de la UAT amb un sopar festa, amb la col·laboració de la Clínica Dental Parc del Nord que patrocinarà l'activitat.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1