Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Espectacles Josep Sort - 12-04-2003.

Estrena en català d'El llibre de la selva 2
Aquest divendres es va estrenar en català la pel·lícula "El llibre de la Selva 2", distribuïda per The Walt Disney Company Iberia. La versió catalana es podrà veure a deu sales, vuit a Catalunya, una a Palma (Mallorca) i una altra a Andorra. Són les següents: AMC Diagonal i Lauren Cinemes (Barcelona), Prado (Sitges), AMC Parc Vallès (Terrassa), Sucre (Vic), Albéniz (Girona), Rambla (Lleida), Kubrick (Vilafranca del Penedès), Porto Pi (Palma) i Modern (Andorra). La preestrena del film a Barcelona va tenir lloc aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre, amb l'assistència del director general de Política Lingüística, Jordi Roigé.

Dirigida per Steve Trenbirth, la pel·lícula està protagonitzada pels populars personatges del clàssic de Disney estrenat fa 36 anys. Mowgli, instal·lat còmodament al món dels humans, decideix tornar a la selva a retrobar el seu enyorat amic Baloo.

Vídeo i DVD de Harry Potter

D'altra banda, avui es posa a la venda el DVD i el vídeo de "Harry Potter i la cambra secreta", que es podran adquirir també en català. Pel que fa al DVD, Warner distribuirà en edicions separades les versions catalana i castellana de la pel·lícula.


Font: Premsa Generalitat
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1