Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Josep Bernabeu - 12-11-2009.

Prop de 700 alumnes d'educació primària de Terrassa participen en un programa de salut visual
674 alumnes de cinc col·legis d'educació primària de Terrassa participen en el programa pedagògic de salut visual Aprèn a mirar que s'està impartint simultàniament a diverses ciutats espanyoles durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. El programa, desenvolupat per General Optica, pretén aportar informacions, consells i reflexions que ajudin a prevenir i a tenir cura de la visió del col·lectiu escolar.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Jota - 20-11-2006.

La Rumba catalana, assignatura al IES Blanxart
La rumba catalana ha entrat als instituts del país. El ventilador s'ha engegat a l’IES Investigador Blanxart de la nostra ciutat Terrassa i arribarà a una quinzena de centres. Xavi Ciurans, el saltarí líder de Gertrudis, ha impartit la primera classe de rumba. Els estudiants terrassencs han composat una rumba amb l'ajuda de Ciurans. Els altres 'profes rumbers' que també donaran classes són Joan Garriga (La Troba Kung-Fú i exDusminguet) i Antoni ‘Sicus’ Carbonell (Sabor de Gràcia). Aquestes lliçons s'integren a la iniciativa Músic del Mes. Un projecte que consisteix a fer que diferents músics i intèrprets visitin els centres de Secundària per explicar la seva experiència professional en el món de la música, a més d'impartir una lliçó pràctica als alumnes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Observatori del Deute - 29-09-2006.

Seminari de Formació de l'Observatori del Deute en la Globalització: Per a qui fem ciència i tecnologia?
Conseqüències al Nord i al Sud . 7 d'octubre de 2006, de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:30 h Sala de Conferencies de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 27-06-2006.

Terrassa acull demà una jornada sobre les comunitats d'aprenentatge
Amb el lema Comunitats d’Aprenentatge, un model de Centre Acollidor es realitzarà el proper dia 28 de juny una trobada de professionals, familiars i voluntaris de les Comunitats d’Aprenentatge de Catalunya, al Vapor Universitari de Terrassa, per reflexionar sobre les estratègies de participació que afavoreixen l’èxit escolar, acompanyats pel professor John Comings de la Universitat de Harvard. El Departament d’Educació i Universitats, amb el Pla per a la Llengua i la Cohesió Social, vol impulsar models de bones pràctiques de centres educatius acollidors que, com les comunitats d’aprenentatge, promouen l’èxit educatiu per a tothom i la implicació en el procés educatiu de tots els sectors que en formen part: alumnat, professionals, famílies, voluntaris, entorn i administració.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 26-06-2006.
Cada any més de 200.000 persones s'operen els ulls per solucionar deficiències de la visió

L'EUOOT organitza les primeres jornades de cirurgia refractiva al Campus de la UPC a Terrassa
L'Escola Universitària d'Òptica i Optometria de Terrassa (EUOOT) organitza, els dies 26 i 27 de juny, les primeres jornades de cirurgia refractiva al Campus de la UPC a Terrassa. Els mètodes i la investigació envers a aquesta solució mèdica per eliminar les deficiències visuals han evolucionat i ha quedat palès, després d'anys d'experiència, que optometristes i oftalmòlegs han d'intervenir d'una manera o altre en el procés. Les jornades es plantegen, doncs, des d'un punt de vista multidisciplinar. A les jornades hi participen professionals de renom nacional i internacional en l'àmbit de l'optometeria i l'oftalmologia.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 24-06-2006.

L'ampliació del Bisbat d'Egara estarà enllestida al setembre
Les obres d'ampliació del CEIP Bisbat d'Egara avancen a bon ritme. L’edifici central està pràcticament acabat i s’estan construint els espais complementaris, com ara la cuina, el menjador i el gimnàs, amb l’objectiu que tot estigui a punt per a l’inici del curs escolar 2006-2007. Les obres es van adjudicar a l’empresa Uicesa Obras Construcciones SA per un pressupost de 2.608.533 euros. L'antic edifici es destinarà a educació infantil, amb tres línies de P-3, P-4 i P-5 i el nou immoble acollirà la primària. Amb les noves instal·lacions l'escola passa d'una línia a dues, però encara haurà de créixer fins acollir tres classes per curs. Això s'aconseguirà quan les dues naus adjacents es traslladin. A finals d'aquest any es preveu que puguin acabar-se tots els tràmits de cessió i començar a treballar en la futura tercera línia de l'escola. Amb aquests terrenys adjacents, el pati de la nova escola podrà ampliar-se i es construiran uns 700 metres quadrats més d'aules i serveis.
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 16-06-2006.
Tot i l’augment d’alumnat, el Departament reduirà a 626 el nombre de mòduls provisionals a finals del curs 2006-2007

Imatge del CEIP Roc Blanc en construcció (juny 2005)
Educació ha rebut 23.000 preinscripcions més que el curs anterior
El Departament d’Educació i Universitats ha rebut 23.546 preinscripcions més que el curs anterior per a l’ensenyament obligatori, xifra que suposa un augment del 2,8% respecte el curs 2005-2006. La preinscripció de l’alumnat de P-3 creix un 6,4%, amb un increment de 4.236 alumnes. Per donar resposta a aquest increment d’alumnat i a la mobilitat interna de la població, el curs 2006-2007 es posaran en funcionament 66 nous centres docents. D’aquests, 52 són col·legis d’educació infantil i primària (CEIP) i 14 són instituts de secundària (IES). A Terrassa entraran en funcionament dos nous centres d'educació infantil i primària, un a Can Roca i l'altre al barri de Torresana.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 09-06-2006.
El Departament d’Educació i Universitats duplica el pressupost d’aquesta iniciativa i s’incrementa en més de 300 el nombre de centres participants

900 centres participaran en el programa de reutilització de llibres de text el curs vinent
El Departament d’Educació i Universitats ha publicat la llista dels 895 centres educatius que han estat seleccionats per iniciar o continuar el curs vinent el Programa cooperatiu per al foment de la reutilització de llibres de text. Amb la implantació d’aquest programa, les famílies s’estalviaran a partir del curs 2007-2008 fins el 85% del cost dels llibres de text, passant de la despesa mitjana mínima actual per cada fill o filla de 1.700 euros als 250 euros que pagaran amb la implantació final del programa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 03-05-2006.

Adjudicades les obres del nou col·legi de Can Roca
La Generalitat ha adjudicat a través de GISA, empresa pública que depèn del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, les obres de nova construcció i d’ampliació de 30 centres educatius. L’import total de les actuacions és de 89,36 milions d’euros. Entre aquestes obres, es troba l'adjudicació de l’assistència tècnica per a la redacció del projecte i posterior execució de les obres de primera fase del centre educatiu CEIP Can Roca, per un import d’1,40 milions d’euros a l’empresa Construcciones Especiales y Dragados, SA.
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 28-04-2006.
L’alcalde ha mostrat avui les obres del Parc Audiovisual al rector de la UB

Jordi Ballart, regidor de Comunicació i Pere Navarro, alcalde de Terrassa
La Universitat de Barcelona ampliarà la seva presència a la ciutat a través del Parc Audiovisual de Catalunya
El rector de la Universitat de Barcelona (UB), Màrius Rubiralta, ha anunciat avui a Terrassa la seva voluntat que la UB traslladi al Parc Audiovisual de Catalunya algunes de les seves activitats. Rubiralta ha fet referència a la possibilitat de portar al Parc Audiovisual algun dels departaments de Belles Arts, com ara la investigació o algun postgrau. L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), centre adscrit a la UB ubicat al complex La Farinera, tindrà també presència física al Parc Audiovisual amb el desenvolupament d’algunes activitats.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1