Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Redacció - 28-04-2006.
L’alcalde ha mostrat avui les obres del Parc Audiovisual al rector de la UB

Jordi Ballart, regidor de Comunicació i Pere Navarro, alcalde de Terrassa
La Universitat de Barcelona ampliarà la seva presència a la ciutat a través del Parc Audiovisual de Catalunya
El rector de la Universitat de Barcelona (UB), Màrius Rubiralta, ha anunciat avui a Terrassa la seva voluntat que la UB traslladi al Parc Audiovisual de Catalunya algunes de les seves activitats. Rubiralta ha fet referència a la possibilitat de portar al Parc Audiovisual algun dels departaments de Belles Arts, com ara la investigació o algun postgrau. L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), centre adscrit a la UB ubicat al complex La Farinera, tindrà també presència física al Parc Audiovisual amb el desenvolupament d’algunes activitats.

Rubiralta ha tingut paraules d’elogi pel projecte del Parc Audiovisual i ha valorat especialment l’aposta de l’Ajuntament de Terrassa per a “crear sinèrgies i impulsar el treball en xarxa”, i ha posat com a exemple la col•laboració entre el Parc Audiovisual i el 22a de Barcelona. En aquest sentit, el rector ha dit també que a Terrassa “es fan evidents els beneficis de la col•laboració entre universitat i empresa”.

El rector ha visitat avui el Parc Audiovisual de Catalunya acompanyat d’una àmplia representació de l’equip de govern de la UB. L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha mostrat al rector les instal•lacions que s’estan construint, com ara el plató de 1.200 m2 de Filmax, el de 600 m2 que gestionarà la societat Parc Audiovisual de Catalunya, o el centre logístic; i li ha exposat el projecte del Parc Audiovisual. També han acompanyat al rector el regidor de Societat del Coneixement, Xavier Martín, i el director de l’ESCAC, Josep Maixenchs, qui ha dit del Parc Audiovisual que “és un gran encert i serà referència a Europa”.

Pel que fa a la implantació de la UB a Terrassa i les seves relacions amb la ciutat i amb les altres universitats, Rubiralta ha defensat la seva aposta per “un campus integral, multi universitari i amb tots els serveis necessaris” que troba la seva perfecta aplicació a Terrassa.

El rector de la UB ha visitat també l’Hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa i s’ha entrevistat amb els responsables d’ambdós centres hospitalaris. El regidor de Societat del Coneixement, Xavier Martín, ha acompanyat Rubiralta en la seva visita a l’Hospital i a la Mútua. El rector de la Universitat de Barcelona ha qualificat Terrassa de “referent en el camp biomèdic”.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1