Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Redacció - 26-03-2006.

Pere Navarro i Josep Pàmies durant l'inauguració
Inauguració de l'Escola Bressol Les Coraines a Can Roca
L'alcalde de Terrassa i el regidor d'Educació Josep Pàmies han inaugurat aquest dissabte l'Escola bressol municipal Coloraines, que l’Ajuntament de Terrassa ha construït als terrenys de l’antic Mercadal de Martí l’Humà, al barri del Poble Nou i Zona Esportiva. Aquest centre, que va entrar en funcionament el 24 de gener passat, era conegut fins ara com a Escola Bressol Can Roca, però la comunitat educativa del centre ha proposat el nom de Coloraines com a element identificador de l’escola. A l'acte també hi assistit la directora del centre, Montserrat Ferrer; representants del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i de la comunitat educativa de Terrassa; l'equip d'educadores de l'escola, els pares i mares dels infants usuaris, i d'altres membres de la Corporació Local.
Característiques del centre

L'Escola Bressol Coloraines compta actualment amb 84 alumnes matriculats que són atesos per 9 educadores, a més de la directora i del personal de cuina. El centre té capacitat per a 107 alumnes, xifra que està previst assolir quan s’apliqui el nou Decret sobre atenció als infants de 0-3 anys. L’escola disposa de 7 aules, una sala d’usos múltiples, cuina, despatx i sala per al professorat, menjador i dormitori amb un total de 780m2 construïts, a més d’un pati de 2.500m2.

L’edifici té un cos rectangular en planta baixa, amb les aules orientades al sud que es protegeixen del sol d’estiu amb unes marquesines d’estructura metàl•lica. S’ha donat prioritat a la necessitat de llum natural a tot el centre i s’han habilitat lluernaris per possibilitat l’entrada del sol fins al passadís interior. El projecte ha estat realitzat per


l’Estudi d’Arquitectura Pich Aguilera Arquitectes i l’empresa adjudicatària de les obres ha estat Construccions Bosch i Pascual. La seva construcció ha suposat una inversió de 1.328.968¤.

Amb l’obertura de Coloraines, l’Ajuntament de Terrassa gestiona una xarxa de nou escoles bressol de titularitat municipal. Actualment, s’està licitant el projecte i l’execució de la desena escola bressol municipal, que es construirà a l’antiga Casa Germain, al barri de Vallparadís amb l’objectiu que entri en funcionament l’any 2007. També està en fase de licitació el projecte de l’escola bressol de Torre-sana.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1