Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Redacció - 21-03-2006.
En el conjunt del sistema educatiu s’ofereixen 19.295 noves places i entren en funcionament 15 noves oficines municipals d’escolarització

S'inicia el període de preinscripcions escolars amb 2.325 places de P3 pel proper curs
Aquest dimarts s’inicia el període de preinscripció escolar per al curs 2006-2007 en l’educació infantil, primària i secundària obligatòria. El Departament d’Educació calcula que unes 133.000 famílies participaran enguany al procés de preinscripció a tot Catalunya, de les quals 70.000 corresponen a sol•licituds de preinscripció per a P-3 i la resta es reparteix entre tots els cursos d’educació obligatòria. A Terrassa aquest any es posen en marxa cinc noves línies a l'escola pública, que signifiquen 125 places més que l'any passat. Les noves aules de P-3 estaran als CEIP's Can Roca II, Vallès, Ponent, Les Arenes i Torre-sana. L'oferta privada creix en 25 places. En total la oferta de places a P3 és de 2.325 alumnes.

En el procés de preinscripció d’enguany es mantenen les mesures que el Departament d’Educació va posar en marxa el curs passat per fer front al frau en la preinscripció escolar, com la penalització de la falsedat o frau, la comprovació de l’original dels documents aportats, la presentació del certificat municipal de convivència quan el domicili familiar no coincideixi amb el del DNI i l’acreditació de malaltia crònica mitjançant un certificat legalitzat pel col•legi de metges.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1