Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Redacció - 12-03-2006.
A la nostra comarca hi ha un increment de 543.136,38 euros

Educació augmenta un 28% la inversió prevista per a beques de menjador escolar
El Departament d’Educació ha aprovat incrementar en quatre milions la partida de 14,22 milions d’euros prevista per a aquest curs 2005-2006 en concepte d’ajuts individuals de menjador escolar. Amb aquest augment d’un 28%, la xifra d’inversions per a aquest concepte se situa en els 18,22 milions d’euros.

L’increment de quatre milions es destinarà a augmentar l’import de les beques ja atorgades i a concedir noves beques a part de l’alumnat a qui no es va concedir l’ajut i que es troba en llista d’espera. La previsió d’alumnes que es beneficiaven aquest curs inicialment de les beques era de 36.500 alumnes, xifra que pot augmentar dins a 45.500 amb la nova inversió, segons els càlculs del Departament.

Els alumnes escolaritzats en centres sostinguts amb fons públics poden sol•licitar un ajut individual de menjador que en cobreixi el cost totalment o parcialment. Aquests ajuts són gestionats pels consells comarcals, a excepció de la ciutat de Barcelona, on els ajuts són gestionats pels Serveis Territorials de Barcelona Ciutat, mitjançant convocatòria pública. Per a l'atorgament dels ajuts es tenen en compte les condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l'alumne, com també l'escolarització en centres d'atenció educativa preferent.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1