Dijous, 19 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ensenyament Redacció - 23-06-2005.

El director de Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat, Eduard Galceran i el regidor d'Educació Josep Pàmies amb els tècnics d'ambdues administracions
Es constitueix la taula mitxa de planificació i la comissió del pla de l'entorn
El regidor d'Educació, Josep Pàmies, i el director dels Serveis Territorials del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Eduard Galceran han constituit aquest dimecres la Taula Mixta de Planificació i de la Comissió Institucional del Pla de l'Entorn. La Taula Mixta de Planificació tindrà com a funció determinar les necessitats d'escolarització del territori i elaborar propostes de planificació per adreçar-les al Departament d'Educació.
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 10-06-2005.

Finalitza el muntatge de l'estructura i tancaments de formigó del nou CEIP Ponent
Avui divendres ha finalitzat la primera fase de construcció del nou CEIP Ponent, al barri del Roc Blanc, consistent en el muntatge de l'estructura i els tancament de formigó que el Grup Pujol ha dut a terme des que es van iniciar les obres el passat 13 de maig d'aquest any. El temps invertit en la col·locació de tots els elements de formigó ha estat tan sols de 20 dies, a càrrec d'un equip professional de tres persones i una grua autoportant. El centre escolar, situat en l'encreuament dels carrers Palet i Barba cantonada amb Rafael Campalans, consta d'una superfície total de 1.752 metres quadrats, distribuïts en tres plantes de 584 metres quadrats cadascuna, a més d'un gimnàs annexe de 254 metres quadrats en una planta. En aquest primera fase de l'obra, Prefabricats Pujol ha instal·lat els mòduls tridimensionals, els pilars, les plaques alveolars de forjat, jàsseres que suporten les plaques i els tancaments verticals de 20 cm d'espessor.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 08-06-2005.

Recepció a l'Ajuntament als alumnes de les aules d'acollides dels IES Egara i Terrassa
Aquest dimarts va tenir lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament la recepció que l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va fer als alumnes de les Aules d'Acollida de l'IES Egara i IES Terrassa. Les Aules d'Acollida són un suport educatiu per als estudiants de secundària nouvinguts que porten a la ciutat entre quatre mesos i un any. La majoria dels alumnes que hi assisteixen són joves del Marroc i de Sud-Amèrica.
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 02-06-2005.
Elena Pérez González, de l'IES Investigador Blanxart, ha guanyat el primer premi amb el seu treball "Elementos matemáticos en la naturaleza y en el arte. La obra de Gaudí como máximo exponente"

A la imatge, el regidor d'Educació, Josep Pàmies, lliura el premi a l'autora del treball guanyador del primer premi.
Es lliuren els Premis als Treballs de Recerca elaborats per estudiants de segon de batxillerat
La Biblioteca Central de Terrassa ha acollit aquest dijous, 2 de juny, l'acte de lliurament de la cinquena edició dels Premis als Treballs de Recerca que convoquen conjuntament els Ajuntaments de Terrassa, Matadepera i Viladecavalls i el Centre de Recursos Pedagògics de Terrassa. En l'acte, s'han proclamant els tres treballs guanyadors d'entre els 16 que s'han presentat en aquesta cinquena edició dels premis i que estan realitzats per 25 alumnes de 10 centres d'ensenyament de Terrassa, Matadepera i Viladecavalls. Per a la resta de participants, es lliuraran diplomes acreditatius de la seva participació.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 29-05-2005.

L'AMPA del CEIP La Roda denúncia la mala planificació escolar a la ciutat
L'AMPA de l'escola pública La Roda, ubicada al barri de Sant Pere, denúncia a través del seu butlletí "AmpaPapers" del passat mes de març, que "la nostra escola ha patit directament les conseqüències d'una, més que probable, mala planificació per part de l'administració", en una editorial on s'analitza el creixement de la ciutat i l'arribada als 200.000 habitants. Recordem que el CEIP La Roda va haver d'adequar el setembre passat una tercera línia especial per al P3, provocant una situació de saturació al centre educatiu. Es per això que l'AMPA recorda "que l'assistència sanitària, l'oferta educativa i la xarxa de transport públic (per esmentar els serveis més bàsics), han de créixer al mateix ritme que la ciutat, és un fet que no se li escapa a ningú. Però el succeït a la nostra escola ens demostra que no sempre és així". En aquest sentit, l'AMPA es pregunta si "té massa sentit créixer sinó es pot donar uns serveis de qualitat a tothom".
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 22-05-2005.

L'IES Terrassa posarà en marxa dos nous cicles formatius de fabricació de productes farmacèutics
L'IES Terrassa impartirà un cicle formatiu de grau mitjà d'operacions de fabricació de productes farmacèutics i un de grau superior de fabricació de productes farmacèutics a partir del curs vinent, gràcies a un conveni que van signar el director general de Formació Professional i Educació Permanent del Departament d'Educació, Josep Francí; el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, i diversos representants d'empreses del sector farmacèutic.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 21-05-2005.
Les aules es podran utilitzar a partir del 23 de maig al Vapor Universitari

L'Ajuntament obrirà aules del Vapor en horari nocturn per que els estudiants es puguin preparar els exàmens
L'Ajuntament de Terrassa, a través de l'Àrea de Societat del Coneixement, iniciarà una experiència pilot i habilitarà aules d'estudi en horari nocturn per facilitar la preparació dels exàmens de fi de curs als estudiants. Aquestes aules obriran a partir de dilluns vinent, 23 de maig, i fins el pròxim 22 de juny a les instal·lacions del Vapor Universitari (C/Colom, nº114). L'horari serà de dilluns a divendres de 22.30h a 5.30h de la matinada.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 10-05-2005.
Se celebraran vuit sessions al llarg de la setmana

La Nova Jazz Cava reunirà 1.400 alumnes amb els concerts de cloenda del programa "Visquem el jazz"
El programa educatiu "Visquem el Jazz" finalitzarà aquesta setmana amb la celebració d'una audició musical que reunirà a la Nova Jazz Cava a 1.400 alumnes de cicle superior de primària de 22 centres d'ensenyament de la ciutat. Es tracta d'una sessió teòrico-pràctica que porta per títol "Els instruments: les eines del blues", ja que l'activitat planteja un recorregut per la història del blues i els trets característics dels diferents estils, condicionats per la ciutat i l'època de que es tracti. També es fan explicacions introductòries dels diferents instruments, fins i tot aquells de fabricació casolana.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 03-05-2005.
Les sessions tindran lloc demà dimecres a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona

Estudiants d'ESO de l'IES Montserrat Roig faran judicis simulats a la Facultat de Dret de la UAB
Alumnes de primer curs d'ESO de quatre instituts catalans, entre ells l'IES Montserrat Roig de Terrassa, participaran en una jornada de simulació de judicis que té lloc cada any a la Facultat de Dret. Les sessions tindran lloc el dia 4 de maig, a les 16 hores, a la sala d'actes de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ensenyament Redacció - 06-04-2005.
L'Escola Superior de Comerç i Distribució actualitza la seva web una amb nova organització i imatge de la informació per facilitar-ne més la seva consulta

L'ESCODI renova la seva pàgina web amb un increment de consultes
Malgrat la creença que les petites i mitjanes empreses no utilitzen de manera habitual les noves tecnologies en la seva gestió i més en el sector de la distribució, des d'ESCODI s'ha vist com aquesta tendència va canviant ja que cada vegada rep més visites al seu web. A més, el correu electrònic s'està utilitzant cada vegada més com a canal de comunicació entre l'escola i els seus alumnes, especialment en el moment de formalitzar inscripcions.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1