Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa Maria Josep Coral - 26-05-2008.

El RACC obre un nou punt d’atenció a Terrassa
El RACC, l’Automòbil Club més gran d’Espanya, amb més d’1.100.000 socis, obre avui un nou punt d’atenció a Terrassa, amb l’objectiu de fer més propera l’entitat als seus socis. Amb aquest ja són 222 els punts d’atenció que el RACC té a tota España, 7 d’ells a la comarca del Vallès Occidental.

La nova oficina es troba al carrer Ample número 36 i, juntament amb l’actual oficina del Carrer Puig Novell número 1, donarà servei als més de 30.000 socis que el RACC té a la zona. A la comarca del Vallès hi ha un total de 7 punts d’atenció distribuïts a les ciutats de Sabadell, St. Cugat, Bellaterra, Rubí i Terrassa.

El creixement del nombre de persones que han dipositat la seva confiança en el RACC per gaudir dels avantatges dels serveis que presta l’automòbil club líder d’Espanya, converteixen l’entitat en la més important del sector. El RACC va realitzar 924.258 serveis d’assistència el 2007 i va reparar el 88% de les avaries a l’instant amb cotxes taller.

El RACC, més de 1.100.000 socis

El RACC, amb més d’1.100.000 socis, és l’Automòbil Club més gran d’Espanya, líder en l’àmbit de la mobilitat. Ofereix assistència mecànica, personal, familiar i medicalitzada urgent. El RACC és la primera corredoria d’assegurances d’Espanya en el sector d’auto i està present al sector dels viatges, amb una agència pròpia amb un fort creixement. Com a entitat amb vocació de servei a la societat, el RACC treballa en la formació de joves valors de l’esport del motor i organitza tres proves pels mundials: Rallys, F1 i motociclisme. El RACC es preocupa, mobilitza i crea estats d’opinió per millorar la mobilitat i la seguretat viària.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1