Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informaciˇ de Terrassa explicada pels terrassencs
M˛duls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa Redacciˇ - 09-06-2006.

La Cambra celebra 10 anys de formaciˇ de directius
El proper dilluns 12 de juny, a les 12,30 hores, la Cambra presentarÓ una novedosa eina d’autodiagn˛stic de competŔncies directives (ACD) que ha desenvolupat la instituciˇ desprÚs de l’experiŔncia acumulada en els 10 anys de vida dels programes NORD de formaciˇ de directius que ha impulsat la instituciˇ. Un total de 200 directius han participat en les programes NORD de la Cambra.

La presentaciˇ d’aquesta eina, que es farÓ a la sala d’actes amb la presŔncia dels mitjans de comunicaciˇ i els directius que han participat com a alumnes del programa en el transcurs dels darrers 10 anys, serÓ el punt de partida d’un programa d’actes que s’ha organitzat per celebrar l’esdeveniment.

La celebraciˇ s’iniciarÓ a les 12,30 amb la presentaciˇ de l’ADC i continuarÓ amb una conferŔncia sobre formaciˇ i lideratge que pronunciarÓ Josep Oliu, president de Banc Sabadell. A les dues de la tarda, desprÚs d’una foto de famÝlia, els alumnes, professors i empresaris del comitŔ executiu i directius de la Cambra celebraran un dinar a la mateixa seu de la instituciˇ.
.
Participa! Envia un missatge al f˛rum!
Connexiˇ
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1