Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa Redacció - 19-05-2006.

Dotze empreses viatjan a Aràbia, Kuwait i Emirats Àrabs amb la Cambra de Comerç
Un total de dotze empreses participaran en una missió comercial a Aràbia, Kuwait i Emirats Àrabs de la mà de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a partir de demà divendres, dia 19, i fins al 29 de maig. Aquesta missió està organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, dins del Pla d’Acció Internacional 2006 del Consell General de Cambres de Catalunya. L’objectiu d’aquesta missió comercial és facilitar a les empreses participants els contactes amb les empreses d’Aràbia, Kuwait i Emirats Àrabs per tal de crear vincles i aprofundir relacions comercials.

Les empreses que participen en aquesta missió són: AEROMETAL,S.A. de Parets del Vallès, dedicada al sector del metall; APLI PAPER, S.A. de Barberà del Vallès, dedicada al sector de les arts gràfiques; CASALS, S.A. de Sant Joan Despí, dedicada al sector del metall; COMPONENTES ELECTRÓNICOS ALFA’R, S.L. de Premià de Dalt, dedicada a la fabricació de components electrònics i de telecomunicacions; ESTIARE, S.A. de Terrassa, dedicada a la fabricació d’equipament elèctric; EUROFRAGANCE, S.L. de Rubí, dedicada a la fabricació de productes d’alimentació; FRAGANCE SCIENCE, S.L. d’Olesa de Montserrat dedicada al sector químic; INTERFACOM, S.A. de Barcelona, dedicada al sector del metall; LABORATORIOS RUBIO, S.A. de Castellbisbal, dedicada a la indústria química; MOBEL LINEA, S.L. de Cervera, dedicada a la fabricació de mobiliari per oficina; TALLERES RATERA de Manresa, dedicada al sector del metall; i TRENCILO, S.L. de Santa Perpètua de Mogoda, dedicada al sector tèxtil.

Acompanyarà la missió Josep Maria Armengou, responsable de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1