Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa Redacció - 11-05-2006.

CECOT no veu amb bons ulls la reforma laboral
Les mesures proposades per la Taula de diàleg social no han introduït cap novetat substancial respecte a la situació anterior i, per tant, a criteri de la Cecot, el sector empresarial i econòmic ha tornat a perdre quatre anys més per tal de fer un salt endavant i deixar de perdre competitivitat. La patronal catalana Cecot creu que, una vegada més, s’ha perdut una oportunitat per abordar els problemes reals de les pimes des d’un punt laboral, com ara la flexibilitat en la substitució de les baixes, la polivalència, la mobilitat geogràfica, etc. En l´enquesta que la patronal va realitzar entre les seves empreses associades el passat mes d´abril, el 56,41% dels enquestats afirma que la indemnització d’eventuals a nous contractes indefinits no és el principal problema laboral a la seva empresa. La qual cosa ens demostra que la reforma no es basa en les principals necessitats de les empreses. Tant és així que, davant la proposta de posar en marxa el contracte amb una indemnització de 33 dies per any amb un màxim de 24 mensualitats en paral.lel a l´actual de 45 dies, únicament el 25,64% dels empresaris consultats creu que serà beneficiós per la seva empresa.

La patronal s´atreveix a augurar que les mesures proposades per la Taula de diàleg social no tindran l´impacte previst pel Govern entre les empreses.

En última instància, la Cecot no entén perquè cap dels temes que són realment importants per les empreses han format part de la discussió i posterior aprovació i, en aquest context, no pot entendre que en tot aquest temps la reforma no hagi estat plantejada i discutida en la junta directiva de la CEOE. En tot cas, i encara que ja hagi estat signada, la Cecot es sorprèn de que la CEOE hagi signat un acord d’aquestes característiques i li demana que a la propera reunió de la junta directiva de la cúpula patronal es debati el contingut de la reforma laboral, es plantegi la ratificació de l´acord i s’obri immediatament un nou debat sobre les necessitats reals de les empreses
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1