Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Economia i Empresa Redacció - 24-04-2006.
Els contribuents que tinguin el rebut domiciliat el pagaran en dos terminis

Obert el període de pagament de l'impost de circulació
L’Ajuntament de Terrassa ha obert el període de pagament de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica, conegut com a impost de circulació. El termini de liquidació finalitzarà el 31 de maig. Els contribuents que tinguin l’impost domiciliat el pagaran en dos terminis, el primer el 31 de maig i el segon el 30 de novembre. Els contribuents que el vulguin domiciliar el pagament poden fer la gestió a les oficines d’atenció al ciutadà (Plaça Didó, Oficines Municipals de Districte i Oficina Municipal de Can Parellada) o bé per telèfon (010) o a través del servei d’Administració Oberta ( http://aoberta.terrassa.org). La data límit per a fer la domiciliació és el 24 de maig. Després d’aquesta data, la domiciliació serà efectiva a partir de l’any vinent. Aquest any, un total de 17.275 propietaris i/o propietàries de vehicles tenen el rebut domiciliat, xifra que representa un increment de 4.000 rebuts respecte el 2005.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 14-04-2006.


Terrassa inicia relacions de col·laboració amb la principal empresa aeronàutica de l'estat
L’alcalde de Terrassa ha visitat recentment les instal•lacions de l’empresa Construcciones Aeronáuticas, S.A. (EADS-CASA) a Getafe (Madrid) i s’ha entrevistat amb el president de la companyia, Francisco Fernández Sainz, qui s’ha mostrat favorable al desenvolupament de col•laboracions entre l’empresa i la ciutat de Terrassa. En aquest sentit, EADS-CASA establirà contactes amb empreses de la ciutat i una delegació de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial i Aeronàutica visitarà properament l’empresa.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 01-04-2006.
La certificació ha estat auditada per una empresa externa autoritzada

Eco-Equip obtè el certificat ISO-9001 per la qualitat en el servei de recollida de residus i la neteja viària
Eco-Equip S.A.M ha obtingut la norma UNE-EN-ISO 9001:2000 que certifica la qualitat que aquesta empresa municipal està aplicant en la prestació de serveis de recollida de residus sòlids urbans i en la neteja viària i del clavegueram. Una empresa externa i autoritzada ha comprovat amb una auditoria que Eco-Equip compleix els criteris de qualitat que estableix la norma UNE-EN-ISO 9001:2000.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 01-04-2006.
Aquest divendres s´ha presentat en roda de premsa el nou Club Cecot Internacionalització de la mà del seu president, Eliseu Vila

El Club CECOT Exportadors dóna pas a la internacionalització
Coincidint amb el cinquè aniversari del Club Cecot Exportadors, i davant dels canvis que s’han produït en els últims anys pel que fa a l’activitat internacional de l’empresa, des de la Cecot s’ha impulsat un canvi substancial en l’orientació del Club que, a partir d’ara, vetllarà no només pels interessos de les empreses exportadores sinó pels interessos de qualsevol empresa que d’una manera o una altre estigui operant en els mercats exteriors.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 01-04-2006.
Darrera xerrada del cicle de conferències sobre l’èxit i el fracàs a la vida i ha comptat amb uns dos mil assistents

Paco Muro explicarà al Centre Cultural què cal fer per assolir l'èxit al treball
L’expert en management, Paco Muro, farà el proper dilluns, 3 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, al Centre Cultural Caixa Terrassa una conferència titulada Crear les circumstàncies per assolir l’èxit al treball. Paco Muro és president d’Otto Walter Espanya i Portugal, una empresa líder en el desenvolupament del comportament directiu i comercial. A més, també és president de la companyia EvolucionAs, dedicada a la consultoria i el desenvolupament personalitzat. Ha estat nomenat pel diari Expansión un dels 7 millors experts espanyols en management. Paco Muro té la diplomatura i un màster en màrqueting. És col•laborador habitual en mitjans de comunicació econòmics i autor del best-seller El pez que no quiso evolucionar, i de Ir o no ir.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 01-04-2006.

Antoni Abad presenta la seva renuncia com a membre de la CEOE
Antoni Abad, un dels sis representants de Foment del Treball a la junta directiva de la CEOE, va comunicar per escrit a Joan Rosell la seva renúncia recolzada per tot el Comitè Executiu de la Cecot. El Comitè de la Cecot va reunir-se de forma extraordinària per analitzar, en la perspectiva de la necessària renovació de la CEOE, com havia transcorregut la junta de la CEOE del passat dia 15 de març i la nota emesa pel President Cuevas, així com les conseqüències que tenien vers la representativitat total del sector empresarial. El necessari nou impuls de la CEOE i la seva modernització, així com l’aglutinació patronal no figuraven com a prioritats. El Comitè Executiu va clausurar la reunió amb l´acceptació unànime de renunciar a la plaça d´Abad dins la Junta Directiva de la CEOE.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 26-03-2006.
Cecot aplaudeix la moció aprovada pel Senat que insta al Govern espanyol a intensificar els controls fronterers dels productes d´importació

CECOT es mostra satisfeta per l'increment dels controls dels productes d'importació
La patronal Cecot celebra que el Senat hagi aprovat la moció que insta al Govern espanyol a intensificar els controls fronterers dels productes d´importació, proposada pel grup parlamentari de CiU. Aquesta moció pretén que el Govern espanyol adopti determinades mesures per augmentar i garantir el control de la qualitat i la seguretat industrials dels productes manufacturers d´importació, com ara, la reactivació dels mecanismes existents a les duanes espanyoles per garantir la sanitat, la seguretat i la qualitat industrials dels productes importats o bé la garantia d´una intervenció diligent i rigorosa de l´autoritat de vigilància del mercat, quan sigui demandada pels serveis oficials que treballen a la duana, abans de donar el corresponent dictamen favorable per procedir a l´aixecament de la mercaderia per part de l´autoritat duanera.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 21-03-2006.

El subministrament de mercaderies als supermercats Mercadona perilla
El Centre Logístic de Mercadona a Sant Sadurní d'Anoia està en vaga des del passat divendres. Des de la CNT asseguren que el subministrament de mercaderies als supermercats Mercadona de tot Catalunya s'està veient perjudiciat. Els treballadors exigeixen mesures de seguretat, la readmissió de tres delegats sindicals acomiadats, cessament de l'assetjament laboral i una petita reivindicació salarial. Al voltant dels 400 treballadors del centre logístic de Mercadona estan convocats a la vaga que continuarà deu dies més però amenaçant en convertir-la en indefinida.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 21-03-2006.

Les cambres catalanes presenten la seva oferta formativa empresarial al Saló de l'Ensenyament
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, que presideix la Comissió de Formació del Consell General de Cambres de Catalunya, juntament amb la resta de les 13 Cambres catalanes participen al Saló de l’Ensenyament, que se celebra al recinte firal de Montjuïc (Fira de Barcelona) des del dimecres 22 de març fins al 26 de març. Els dies 24 i 25 de març, a l’estand de les Cambres de Catalunya ubicat a la Fira, les Cambres informaran de la seva oferta formativa empresarial. Les Cambres de Catalunya ofereixen més de 950 cursos i accions formatives.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Economia i Empresa Redacció - 16-03-2006.
Cecot aposta per un model públic-privat en el cas de la concessió de l´aeroport del Prat però amb una gestió 100% privada

CECOT proposa que la gestió de l'Aeroport del Prat estigui a mans del sector empresarial
Davant del debat que està promovent la concessió de la gestió de l´aeroport del Prat, en el marc del l´Estatut, la patronal Cecot proposa que les patronals catalanes, representants del sector empresarial, tinguin un 33% del consell d´administració de l´aeroport, mentre que les administracions públiques tinguin la representació del 67% restant.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1