Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ecologia i sostenibilitat David - 14-06-2012.

Gosseta perduda
Dijous 07/06/2012 es va perdre aquesta gosseta durant un trasllat del refugi al veterinari.
Te molta por i ha d'estar asustada, però es dòcil.
Es va perdre a la zona de Sant Pere
Es tota negra amb una taca blanca al coll. Donat que anava al veterinari per primer cop, encara no te el xip posat
Si teniu cap pista o la heu vist, si us plau feu un truc als
674.162.131 - 647.489.532 - 626.218.590

foto a: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/536152_4152933871578_1676763797_n.jpg
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Arnau Fuentes - 29-03-2008.

MODA ETICA A LA MASIA FREIXA
Volem contactar amb premsa de terrassa per aquest mati 29 de març. Som una marca jove de moda etica i estarem fent una sessio de fotos tot el mati fins primera hora de la tarda a la MASIA CAN FREIXA.

Contacte: Arnau fuentes 685591519, Orlandooo things
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Aigües de Terrassa - 23-01-2007.
El sistema comunitari europeu promou millores contínues del comportament medioambiental

Aigües de Terrassa renova l'acreditació EMAS
Aigües de Terrassa ha renovat l’acreditació EMAS, Eco-Management and Audit Scheme. Aquest sistema comunitari de gestió i auditoria mediambiental té per objecte promoure millores contínues del comportament mediambiental de totes les organitzacions europees. Les empreses i organitzacions amb l’acreditació EMAS es caracteritzen pel seu esforç voluntari en defensa del medi ambient, més enllà del compliment de la legislació ambiental.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Jordi Centelles - 11-12-2006.

El camí de Matarrodona no porta enlloc
La polèmica sobre la construcció de la carretera de muntanya, per a uns, o de la pista forestal de terra de Matarrodona, per a uns altres, al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac és la mostra descarnada del difícil equilibri entre la conservació dels espais naturals i el seu manteniment.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Campanya contra el Quart Cinturó - 23-10-2006.

Quinze anys contra el Quart Cinturó
Aquest diumenge membres de la Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC) han reproduït a Can Deu, a la zona nord de Sabadell, un tram del Quart Cinturó a escala real. La reproducció, a tocar de la carretera de Matadepera (BV-1248), ha simulat un tram del Quart Cinturó en un camp de conreu a punt de penetrar dins el bosc de Can Deu, de manera que l'amplitud de l'afectació a la zona forestal s'ha pogut intuir amb una imatge molt impactant. En la reproducció, realitzada amb material
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat ADENC - 29-09-2006.

Concentració de protesta: Aturem les excavadores!
Concentració de protesta contra el projecte de carretera del Coll d’Estenalles al Pont de Vilomara per Mata-rodona. Diumenge 1 d'octubre, a 2/4 de 12 del migdia, al Coll d’Estenalles (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt). Novament la muntanya de Sant Llorenç del Munt demana S.O.S. davant l'imminent inici de la construcció de la carretera de Coll d’Estenalles a Pont de Vilomara per Mata-rodona, promoguda per la Diputació de Barcelona.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Jordi Centelles - 21-09-2006.
Ramon Arribas afirma que “cal sensibilitzar la ciutadania de la importància de la tinença responsable dels animals domèstics”.

L'Ajuntament de Terrassa participa en la II edició del Saló Animaladda
La regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa participa una altra vegada en el Saló Animaladda, que es celebra a Barcelona, a l’edifici triangular del Fòrum, del 22 al 24 de setembre.

Des del servei de protecció a la salut de la Regidoria es considera que la participació en aquest Saló és una bona manera per presentar els animals que estan acollits al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de Terrassa. Els animals (gats i gossos) desfilaran en diverses passarel•les durant els tres dies que dura el Saló, en el marc de les diverses activitats que hi ha organitzades.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 04-05-2006.

L'Ajuntament facilitarà compostadors de matèria orgànica als veïns amb jardins de grans dimensions
L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’empresa Eco-Equip facilitarà compostadors gratis als grans productors de residu orgànic. Amb aquesta mesura es pretén aconseguir que es reutilitzin aquests residus directament des del productors, per exemple, els ciutadans que tinguin jardins de certes dimensions, puguin tractar les restes de poda juntament amb les seves restes orgàniques i fabricar el seu propi adob per les plantes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 28-04-2006.

Aquests contenidors seran substituits per uns de més petits
Can Tusell inicia el procés de renovació dels contenidors de vidre
Els contenidors iglús de vidre, els únics que queden d’aquest tipus als carrers, desapareixeran ben aviat de la ciutat. Així ho ha anunciat el regidor de Manteniment Urbà, Juan Jiménez Cárdenas. El primer barri que tindrà aquests contenidors serà Can Tusell on s’instal•laran a partir del proper dimarts. Els nous contenidors conviuran amb els antics, de model iglú, fins el 8 de maig quan seran retirats. Jiménez Cárdenas ha assegurat que aquests contenidors nous, de tamany més petit, s’aniran entenent per tota la ciutat al llarg d’aquest anys. Segons Manteniment Urbà al novembre estarà tota la ciutat. La implantació dels nous contenidors de vidre a Can Tusell anirà acompanyada d’una campanya de sensibilitazació, en paraules del regidor, molt il•lustrativa.
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 27-04-2006.

S'inaugura una nova instal·lació solar tèrmica al col·legi Ramon y Cajal
Aquest dimecres el regidor de Medi Ambient, Ramon Arribas, i el regidor d’Educació, Josep Pàmies, han inaugutat la nova instal•lació solar tèrmica que l’Ajuntament de Terrassa posa en funcionament al CEIP Ramon y Cajal. L'escola Ramon y Cajal és la segona a Terrassa que compta amb aigua sanitària calenta gràcies a l'energia del sol. La instal·lació proporcionarà 1.215 litres diaris. Les regidories de Medi Ambient i Educació col·laboren en un pla d'implantació d'energies renovables a totes les escoles de la ciutat. L'objectiu és que les noves generacions i, per extensió, els pares i mestres, coneguin els valors de la sostenibilitat. El projecte va començar per La Roda al 2004, ara ha arribat al Ramon y Cajal i es continuarà per dues escoles bressol en els propers mesos. Segons explica Ramon Arribas, regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, "La Ginesta està en execució i continuarem per El Tabalet. La intenció és fer dues escoles per any".
Comentaris? - Cap comentari
.
Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1