Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 04-05-2006.

L'Ajuntament facilitarà compostadors de matèria orgànica als veïns amb jardins de grans dimensions
L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’empresa Eco-Equip facilitarà compostadors gratis als grans productors de residu orgànic. Amb aquesta mesura es pretén aconseguir que es reutilitzin aquests residus directament des del productors, per exemple, els ciutadans que tinguin jardins de certes dimensions, puguin tractar les restes de poda juntament amb les seves restes orgàniques i fabricar el seu propi adob per les plantes.

Des de la regidoria de Medi Ambient, es farà el seguiment tècnic i des de l’empresa Eco-Equip, competència de la regidoria de Manteniment Urbà es cedirà el compostador i els estris adients a condició de fer-ne ús.

Segons Juan Jiménez Cárdenas, regidor de Manteniment Urbà, el millor residu es el que no es genera i per tant amb aquesta mesura s’aconseguiria un millor reciclatge i alliberar recursos de recollida d’aquests residus, tota vegada que el propi productor el faria servir.

En funció dels resultats que s’obtinguin, s’estudiarà la possibilitat de facilitar compostadors més petits altres ciutadans que ho sol·licitin.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1