Dimarts, 22 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 05-09-2005.

La instal·lació solar fotovoltaica de la Deixalleria de Can Casanovas s'ampliarà

L'Ajuntament de Terrassa ampliarà la instal·lació solar fotovoltaica de la Deixalleria Municipal de Can Casanovas per cobrir l'increment de les necessitats energètiques de l'equipament. Aquesta deixalleria és una instal·lació energèticament autosuficient gràcies a la utilització d'energia solar tèrmica i fotovoltaica, ja que disposa d'una instal·lació solar autònoma mixta des de la seva inauguració el 2002. Amb el pas del temps i l'increment del consum elèctric a l'equipament, la instal·lació fotovoltaica és insuficient per cobrir les necessitats energètiques. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Terrassa, a través de l'empresa Eco-equip S.A.M ha convocat un concurs de licitació d'obres perquè es puguin presentar les empreses interessades en realitzar la instal·lació. El termini per presentar les ofertes s'obre demà i finalitzarà el pròxim 21 de setembre a les 13h a la seu de l'empresa Eco-equip.


Actualment, la Deixalleria Municipal de Can Casanovas disposa d'un camp de captació fotovoltaica de 2.6 kWp, bateries de 900 A.h, un inversor de 4500 W i un grup electrogen de suport de 30 kVA. Amb les noves plaques fotovoltaiques, es pretén afegir una potència pic de 3.0 kWp per tal de cobrir un mínim del 60% de les necessitats elèctriques dels dies menys assolellats de l'any. El pressupost de l'obra és 70.500¤ (no inclou el 16% de l'IVA), dels quals 43.500¤ són per a la instal·lació solar fotovoltaica i els 27.000¤ restants per a l'obra civil. El termini d'execució de l'obra és de tres mesos.

La Deixalleria Municipal de Can Casanovas, situada a la carretera de Rubí km. 23, disposa d'un edifici industrial composat per dos cossos de planta rectangular amb una alçada de 10 metres. La instal·lació fotovoltaica es situarà a la coberta del cos posterior de l'edifici i les plaques es subjectaran amb suports lleugers ancorats a les bigues de l'edifici a través de nans soldats. El sistema de conversió elèctrica i les proteccions es situaran en la sala existent actualment a l'edifici, però s'haurà de construir una nova sala annexa per al sistema d'emmagatzematge.

.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1