Dijous, 19 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Ecologia i sostenibilitat Jordi Centelles - 21-07-2005.
Cada ciutadà terrassenc produeix 1.19 kg d'escombraries per dia, mentre que la mitjana catalana està per sobre de l'1.6

Terrassa lidera el rànquing de ciutats amb la recollida selectiva dels residus en origen
La recollida selectiva de residus en origen s'ha incrementat en un 57,8% en el primer semestre de l'any 2005, comparativament amb les dades del mateix període de l'any 2004. Aquest important increment és el resultat de la feina duta a terme des dels serveis municipals per a la sensibilització i informació de la ciutadania, que ha respost de manera molt positiva, i per la campanya de recollida selectiva de cada una de les fraccions. Aquesta és la primera de les conclusions que es van extreure de la darrera Comissió de Seguiment d'Implantació del Nou Model de Gestió de Residus.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 12-07-2005.
Fundació Mina inicia la setmana vinent la quarta fase del conveni "Neteja de Rieres i Torrents". Membres d'ALEI continuaran portant a terme les tasques de neteja

Fundació Mina d' Aigües de Terrassa inicia la quarta fase del projecte
El tram de la riera de Can Gonteres que passa pel terme municipal de Viladecavalls serà el punt d'inici de la recollida d'escombreries de gairebé totes les rieres de la població. Ja fa 4 anys que es va iniciar la campanya amb la que s'ha retirat més d'un centenar de tones de brossa de les lleres de diferents rieres a Terrassa i Matadepera. Enguany, i amb la finalitat d'abraçar altres municipis de la comarca on Aigües de Terrassa dóna servei, s'ha escollit Viladecavalls per a continuar amb aquesta campanya.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 17-06-2005.
La ciutat participarà en un fòrum sobre el desenvolupament

Terrassa augmenta la seva presència a la xarxa Eurocities ingressant en un nou fòrum de treball
Terrassa ha ampliat la seva participació a la xarxa Eurocities amb el seu ingrés en un nou grup de treball. El comitè executiu de l'entitat ha aprovat recentment l'ingrés de Terrassa al Fòrum de Desenvolupament Econòmic, una de les seccions creades arran la recent reestructuració d'Eurocities.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 16-05-2005.
Acusa l'ACA de deixadesa en saber que conté altes concentracions de sal i de contaminants fecals

El president de l'ADENC i el portaveu, Pep Monterde i Maties Serracant, al camp de golf. Foto: Jordi Alemany (El punt)
L'ADENC denuncia que l'aigua del reg del golf de Terrassa està contaminada
L'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) demana a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de la Generalitat que aturi «de forma preventiva» el reg de les instal·lacions del Reial Club de Golf El Prat de Terrassa. A més demana que es sancioni l'entitat esportiva ja que s'ha comprovat que l'aigua depurada presenta uns límits de contaminació d'elements químics i d'aigües fecals per sobre dels màxims pactats quan se'ls va atorgar la concessió. Afirmen que és un perill per a la salut, pel reg en aspersió i per la contaminació dels aqüífers. L'ACA admet haver obert un expedient i que està treballant en les analítiques.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 14-05-2005.

Abocador de Coll Cardús (Vacarisses)
El Govern tancarà l'abocador de Vacarisses i el traslladarà a Cerdanyola
El Conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, va presentar ahir al Consell Comarcal les línies bàsiques del nou pla de residus que es vol impulsar per a la comarca. La Generalitat pretén clausurar el 2008 el gran abocador de Coll Cardús, a Vacarisses, gràcies a la construcció d'un dipòsit d'alta tecnologia a Cerdanyola, la construcció de diverses instal·lacions de tractament previ i la millora en la selecció que actualment es fa de les escombraries urbanes. El compromís de l'administració és aconseguir un acord definitiu aquest estiu.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 19-04-2005.

Sant Cugat, Sant Quirze, Matadepera i Terrassa signen un conveni per a la promoció del Camí dels Monjos
Els alcaldes de Sant Cugat, Lluís Recoder; Sant Quirze, Sebastià Ruiz; Terrassa, Pere Navarro; i Matadepera, Jordi Gregori, han signat aquest migdia un conveni que té per objecte la promoció turística dels quatre municipis en l'àmbit del Camí dels Monjos. L'acte ha tingut lloc a l'Ajuntament de Sant Quirze.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - 9 comentaris
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 15-03-2005.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge informa sobre la prohibició de fer foc al bosc
El Departament de Medi Ambient i Habitatge recorda que demà, dimarts 15 de març, s'inicia el període establert a l'article 15 del Decret 64/1995 que prohibeix encendre foc al bosc entre el 15 de març i el 15 d'octubre, ambdós inclosos. Aquesta prohibició inclou també els terrenys forestals, siguin o no poblats d'espècies arbòries, i a la franja de 500 metres que els envolta.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 25-02-2005.

Camí d'accés a la Casa Nova de l'Obac. Autor: Arxiu XPN
Millores i condicionament per a persones amb mobilitat disminuïda a la Casa Nova de l'Obac
Al conjunt de l'equipament de la Casa Nova de l'Obac, centre cultural, d'interpretació i d'informació, s'està fent una actuació d'adequació i millora de l'entorn. En aquesta actuació es preveu adequar el primer tram de l'itinerari de la font de la Portella per tal de facilitar l'accés a les persones amb mobilitat disminuïda.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 15-12-2004.

La recollida selectiva de la fracció orgànica continua augmentant i supera ja els 275.000 Kgs. mensuals
La recollida selectiva de la fracció orgànica a Terrassa continua augmentant i el passat mes de novembre va arribar als 275.860 Kgs. Aquesta dada es va fer pública ahir a la reunió de la comissió de seguiment del nou model gestió dels residus urbans.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Ecologia i sostenibilitat Redacció - 26-11-2004.

L'ADENC firma un conveni amb l'Ajuntament de Terrassa
L'Ajuntament de Terrassa i l'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) van signar ahir, 25 de novembre, un conveni de col·laboració per a la realització d'actuacions d'educació i de sensibilització ambiental i d'estudis i projectes ambientals en general. Amb aquest conveni, que serà vàlid per als anys 2004, 2005 i 2006, també s'estableix el marc de col·laboració per debatre temes o afers que puguin interessar a ambdues institucions. La signatura va tenir lloc a les 12.30h a la Sala de Govern i va anar a càrrec del regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Ramon Arribas, i del president de l'ADENC, Josep Maria Monterde.
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1