Dimarts, 19 de novembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Cultura arantza s. garridoa - 23-10-2008.

Projecte dirigit a la població inmigrant sobre el medi ambient
APIP POSA EN MARXA UN PROJECTE per implicar la població immigrant a LA LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

APIP ( Associació per a la Promoció i la Inserció Professional ) conjuntament amb l'Associació Columbares , entitats d'iniciativa social, de caràcter generalista i sense ànim de lucre estan realitzant diferents Campanyes de sensibilització per a la Prevenció de la Contaminació i el Canvi Climàtic dirigit a la població immigrant.


Es tracta d'un ambiciós projecte posat en marxa des d'aquesta Organització, finançat pel Govern central a través del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i que compta amb voluntaris pertanyents a ONG i entitats sense ànim de lucre. El projecte es desenvolupa en diferents punts del país com la Comunitat Valenciana, Aragó, Murcia i Catalunya, els quals actuaran com portes de comunicació amb la finalitat de fer el màxim de difusió en aquest col • lectiu sobre la importància de la cura mediambiental.

El projecte, englobat sota l'epígraf 'Immigració i Canvi Climàtic' oferirà als immigrants espanyols les eines necessàries per variar hàbits i comportaments amb l'objectiu de frenar el canvi climàtic i minimitzar altres problemes ambientals com l'escassetat d'aigua o la contaminació generada pels residus domèstics.

El programa vol afavorir la integració social de la població immigrant, millorant-ne el nivell de conscienciació ambiental. L'actitud de la població davant el canvi climàtic constitueix un espai ideal per a l'exercici de la ciutadania derivada de la comprensió de que vivim en un món amb recursos limitats, un espai que compartim i que hem de preservar per a generacions futures. Un tema en el qual la població immigrant té la mateixa responsabilitat i obligacions que la població autòctona. Compartir la responsabilitat de lluitar contra el canvi climàtic és també una forma d'estendre la ciutadania.

Entre les activitats que contempla aquest projecte es troben xerrades informatives i de sensibilització, una exposició itinerant que recorrerà les diferents comunitats i diversos díptics i cartells elaborats en diferents idiomes.

Per donar a conèixer el projecte, aquesta organització s'està posant en contacte amb les diferents associacions i organitzacions que aglutina el col • lectiu immigrant o inclou aquest col • lectiu en el seu àmbit de treball. En aquests contactes s'estableixen diferents vies de col•laboració conjuntes entre les entitats

Amb totes les actuacions i col•laboracions realitzades es pretenen aconseguir els objectius marcats en aquesta Campanya.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1