Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Cultura Anònim - 12-12-2007.

POE
Amics de les Arts i Joventuts Musicals vol donar una pas més, complementari de l'activitat de divulgació artística que duu a terme a les sales d'exposicions amb la iniciativa Portes Obertes dels Estudis d'art.

Ara ja no es tracta només de donar a conèixer l'obra de diversos creadors, sinó també d'apropar-nos al procés creatiu que hi ha al darrera de la seva producció, i de descobrir-ne tant els aspectes tècnics com conceptuals.

Visitar els artistes plàstics en els seus estudis ens permet anar més enllà de la contemplació de l'obra que ens proposa la seva exhibició en una galeria; ens proposa encetar un diàleg amb el creador per aprofundir en el com, el perquè, els referents, les aspiracions que hi ha al darrera de cada quadre, de cada escultura, de cada dibuix...

L'art és sempre un camí de recerca, en el cas dels artistes plàstics força solitari. L'obra acabada és el final d'un procés de singular alquímia, en què la matèria s'uneix a sentiments, obsessions, somnis per tal de transformar el plom de la vida en or,la matèria inert en art viu, què si no?

Del 10 al 23 de desembre una desena de tallers dels nostres socis ens obren les portes i ens conviden a esdevenir aprenents de bruixot, tot desvetllant-nos la intimitat de les seves fórmules alquímiques. Us ho deixareu perdre?
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1