Dijous, 19 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Cultura Redacció - 16-06-2006.

La Festa Major portarà més de 300 activitats a la ciutat entre el 30 de juny i el 5 de juliol
L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha presentat avui el programa de la Festa Major de Terrassa 2006, que se celebrarà entre el 30 de juny i el 5 de juliol. La programació inclou un total de 301 activitats lúdiques, culturals i esportives per a tota mena de públics. A més dels actes tradicionals, com la diada castellera, el capgròs de l’any o la cercavila, la Festa Major porta aquest any una important oferta artística. En l’apartat musical, destaquen Melendi, Celtas Cortos, Pablo Milanés i Lluís Llach, en un concert que tindrà especial significació pel fet que serà un dels últims de la seva carrera i que va ser precisament a Terrassa on el cantautor de Verges va trepitjar per primer cop un escenari.

Les més de 300 activitats de la Festa Major tindran lloc a prop de 70 ubicacions diferents, la majoria al centre de la ciutat, però també als barris. Aquest any la plaça Nova guanya protagonisme en ser l’escenari de les actuacions de Lluís Llach i de Pablo Milanés i les orquestres de ball, entre altres propostes. La plaça del Vapor Ventalló s’estrena com a escenari de la Festa Major, acollint espectacles escènics i musicals de petit format durant els tres dies centrals de la festa.

També és remarcable el festival de Hip Hop, amb primeres figures d’aquest estil com Solo los Solo o el terrassenc Payo Malo. Pel que fa a les arts escèniques, la Mostra Internacional de Teatre de Carrer amplia el seu programa aquest any amb companyies provinents de Turquia, Austràlia, França, Bèlgica i Catalunya.

Els equipaments culturals de la ciutat també presentaran importants programacions durant la Festa Major: música simfònica i òpera contemporània a l’auditori municipal, i les primeres produccions de l’Alegria Centre d’Arts Escèniques als teatres Alegria i Principal.

La Festa arrencarà el divendres 30 de juny amb els actes tradicionals d’inici de festa: la baixada del drac de Sant Llorenç, el pregó, que aquest any serà a càrrec del ballarí terrassenc Albert Mota, i les actuacions dels grups de cultura popular i tradicional, que culminaran amb la presentació del Capgròs de l’any.

A l’acte de presentació de la Festa Major celebrat avui, l’alcalde ha agraït l’esforç realitzat per totes les persones i les prop de 160 entitats que participen en l’organització de les activitats i ha animat a tothom a participar de la festa.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1