Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comunicació Redacció - 24-03-2006.
Els treballadors que no treballin amb ordinador rebran el butlletí en paper

El Consistori edita un butlletí de comunicació interna en format digital
L’Ajuntament de Terrassa edita des d’aquest mes un butlletí de comunicació interna “Casa Gran” que tindrà periodicitat mensual, amb informació sobre els projectes i la gestió municipals. Els treballadors de l’Ajuntament i de totes les entitats municipals rebran mensualment un correu electrònic amb un enllaç per accedir al document col•locat a la intranet, la xarxa interna de l’Ajuntament. Des d'allà el lector pot descarregar el document i després llegir-lo en pantalla o imprimir les pàgines que més li interessin.

També s'ha previst fer còpies impreses del butlletí per a distribuir-lo entre els treballadors que no utilitzen habitualment l’ordinador. Amb el “Casa Gran” l’Ajuntament de Terrassa vol afavorir el coneixement dels serveis i les persones que formem l'Ajuntament, difondre les actuacions de les diferents àrees i entitats i oferir espais de participació al personal municipal.

El "Casa gran" és el primer pas d'un programa de comunicació interna impulsat per les àrees d'Imatge i Comunicació i Règim Interior, que inclourà entre altres actuacions una reforma de l'espai d'Intranet.

Entre altres, el primer número tracta temes com la construcció de 900 pisos per part de SOMUHATESA a Torre-sana, els propers terminals municipals d’autoservei, el nou Manual d'Identitat Corporativa, el Banc del Temps del Pla de Barris i la nova biblioteca municipal del Districte VI.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1