Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comunicació Redacció - 24-02-2006.

L'espai "Ingràvids" de Canal Terrassa TV guanya un premi Zapping al millor programa informatiu en tv local
Canal Terrrassa TV va rebre ahir a la nit el premi Zapping en la categoria de millor programa informatiu, d’entrevistes i reportatges de televisió local, pel programa “Ingràvids”, dedicat al món de la dansa a Catalunya. El premi el van recollir el Regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Terrassa, Jordi Ballart, i tot l’equip del programa. Els Premis Zapping, d’àmbit estatal, els convoca l’Associació de Telespectadors Associats de Catalunya (TAC) i premien la qualitat dels programes.

“Ingràvids” és una de les últimes creacions de la televisió municipal. Es tracta d’un espai dedicat al món de la dansa a Catalunya, emès la temporada 2004-05, per encàrrec de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i l’Institut d’Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya, dins del projecte de nous formats DO (Denominació d’Origen).

“Ingràvids” destaca per l’originalitat dels seus guions i del seu format, que ofereix una manera totalment diferent de veure la dansa en totes les seves vessants, des de les tendències actuals, passant per les companyies, fins a les sortides professionals dels joves ballarins.

El capítol que es va presentar a concurs inclou dues coreografies inèdites: una coreografia creada i interpretada per la ballarina Sol Picó específicament pel programa, amb Mariona Sagarra, veu i piano, en directe, enregistrada dins d’una església evangèlica. I d’altra banda, una coreografia creada per la Companyia Erre que Erre i enregistrada a l’estació de Rubí dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

L’equip del programa “Ingràvids” el componen: Artur Álvarez (realització), Laura Contreras i Marta Begué (guió), Abel Cunillera (operador de càmera), i Jaume Planas (disseny gràfic).
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1