Diumenge, 22 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comunicació Redacció - 20-02-2006.

El portal d'actualitat e-newsterrassa.com inicia una nova etapa
El diari digital promogut per la Societat Municipal de Comunicació "e-newsterrassa" comença aquest dilluns una nova etapa. Estrena nou disseny i començarà a introduir nous continguts i seccions per potenciar la informació local a internet i en català. El mes de gener, més de 13.000 persones el van consultar per conèixer les principals notícies locals. Els dies de més consultes són els dilluns, coincidint amb la informació dels encontres esportius del cap de setmana i i els dimecres. En termes generals, de dilluns a divendres les visites es mouen en un promig de 500/dia. Des del passat mes de maig, quan va néixer, l’augment de visites al diari ha estat constant i progressiu, assolint la xifra màxima el mes de gener i una mitjana mensual al voltant de les 10.000 visites.

Aquest diari digital és una aposta per la comunicació local a través d’internet que s’actualitza de forma continuada al llarg del dia i que permet obtenir informació d’una forma ràpida de tot allò que passa a la ciutat de Terrassa amb veracitat i pluralisme, oferint reportatges, entrevistes, dossiers en profunditat i links per ampliar informació sobre els diferents temes… Un mitjà en català que vol ser obert i participatiu per escoltar les suggerències i propostes de la gent de la ciutat.

Més serveis als lectors
A partir d’aquest dilluns 20 de febrer, la publicació s’amplia incloent noves seccions i serveis d’utilitat per als ciutadans i ciutadanes i incrementa el nombre de fotografies i gràfics.

El mes de març, “e-newsterrassa·com” oferirà als lectors un servei gratuït de subscripció amb el qual rebran diàriament per correu electrònic els titulars més destacats de l’actualitat de la ciutat. Aquests serveis als lectors s’aniràn incrementant al llarg dels propers mesos.

Explorant les possibilitats d’internet
D’altra banda, es reforça la línia de les edicions especials sobre esdeveniments de rellevància i interès per als lectors, que ja es va endegar amb motiu de la Mitja Marató del passat 22 de gener, en la que es va fer un seguiment exhaustiu de tota la prova en directe.
Com a mitjà de comunicació municipal, també posa en marxa experiències per apropar els ciutadans a les noves tecnologies, aquest és el cas del diari digital realitzat pels nens i nenes que van participar en la segona edició de l’Esplai Audiovisual del passat Nadal, a les instal.lacions de Canal Terrassa i la Ràdio Municipal de Terrassa.

Nou disseny, més clar i senzill
“e-newsterrassa·com” és una publicació de lectura ràpida adreçada a tots aquells interessats en la informació de la ciutat, que vulguin consultar-la des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Ara estrena nova capçalera i nou disseny, aconsegueint una organització més clara i propera de la informació, sempre pensant en un ús a l’abast de tothom. Aquest canvi d’imatge coincideix amb la nova identitat corporativa de les webs dels mitjans de comunicació municipals i de la pròpia web terrassa·org.

El diari digital “e-newsterrassa·com” va nèixer el mes de maig de 2005 impulsat per la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, l’empresa municipal que gestiona Canal Terrassa TV i la Ràdio Municipal de Terrassa-COMRàdio (95.2FM).
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1