Dimarts, 21 de maig 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comunicació Josep Sort - 06-10-2005.

'Visquem Terrassa' i la web de l'Ajuntament de Terrassa inicien nova etapa
L'Ajuntament de Terrassa ha decidit unificar els criteris de disseny i d'imatge de la revista municipal Visquem Terrassa i de la web de l'Ajuntament de Terrassa i, alhora, incorporar novetats per acostar encara més aquests mitjans de comunicació a la ciutadania. El Visquem i el portal municipal s'editen des de la Regidoria de Imatge i Comunicació.

Visquem Terrassa inicia aquest mes d'octubre una nova etapa en la seva història com a revista d'informació municipal.  La nova revista inclou diferents apartats que donen veu a la ciutadania, amb la incorporació de la secció Veus ciutadanes, que inclou els següents apartats: Terrassa en Acció, el Fòrum, Memòria de la Ciutat, Preguntes freqüents i Fotoflash. També ha canviat el disseny, actualitzant les capçaleres i les peces a destacar.

Per al pròxim mes de novembre, hi ha prevista una altra novetat al Visquem Terrassa, que consisteix en incloure una pàgina amb articles dels alumnes de sisè de les escoles de Terrassa. Altres incorporacions són una pàgina de sumari que inclou la llista dels telèfons més importants de l'Ajuntament i un espai titulat El Tauler amb informació de caire administratiu d'utilitat per a la ciutadania. A l'agenda del mes s'ha inclòs un nou espai dedicat a llibres recomanats per la xarxa de biblioteques de Terrassa.

El nombre de pàgines del Visquem Terrassa ha passat de 20 a 24 i és mantenen les pàgines de notícies dedicades a les principals accions que porta a terme l'Ajuntament a la ciutat. La tirada és de 72.000 exemplars, i a partir d'aquest mes, la revista inclou també l'adreça d'un correu electrònic: visquematerrassa·org.

Reorganització del portal terrassa·org
El portal municipal www.terrassa·org s'ha reorganitzat per tal de posar a l'abast dels ciutadans la informació més útil en un sol click. Així, la portada destaca principalment els tres serveis tradicionalment més consultats pels visitants: els tràmits per internet, els serveis municipals i la informació turística.

A més, s'ha optat per un disseny gràfic molt net i senzill, que facilita la recerca de la informació i que no posa obstacles en la navegació. L'objectiu d'aquests canvis és garantir l'accessibilitat dels continguts de la web a totes les persones. En aquesta línia, la regidoria d'Imatge i Comunicació de l'Ajuntament està treballant per tal que l'any que ve, tots els continguts del portal compleixin els requisits d'accessibilitat recomanats pels organismes internacionals competents.

La web municipal és present a Internet des de 1996, i des d'aleshores  ha experimentat un impressionant creixement pel que fa al número de tràmits que es poden realitzar a través de l'Administració Oberta i al nombre de visites que rep. L'any passat, el site (que conté uns 25.000 documents) va registrar prop de 700.000 consultes. Aquest any 2005, porta una mitjana de 80.000 visites mensuals.

Les noves pàgines del Visquem

- SUMARI: sumari amb llista de telèfons i el Tauler (informació de tipus administratiu: calendari del contribuent, horaris, borsa de treball, beques, etc,..)

- SECCIÓ VEUS CIUTADANES

- TERRASSA EN ACCIÓ: plana dedicada a les associacions i entitats de la ciutat.

- FÒRUM: recull de l'opinió de sis ciutadans o ciutadanes sobre un tema que d'actualitat.

- PREGUNTES FREQÜENTS: apartat dedicat a dubtes o preguntes freqüents que els ciutadans i ciutadanes de Terrassa adrecen a l'Ajuntament mitjançant diferents canals de  comunicació. També inclou curiositats sobre la ciutat.

- FOTOFLASH: espai per a la publicació de fotografies realitzades pels ciutadans sobre alguna de les seves activitats.

- MEMÒRIA DE LA CIUTAT: Plana destinada a recordar canvis o fets que han passat a la ciutat amb el testimoni d'un ciutadà o ciutadana.

- AGENDA

- DE LLETRES: apartat de l'agenda dedicat a llibres recomanats per la Xarxa de biblioteques de Terrassa

- NOVA SECCIÓ A Visquem la Democràcia (a partir de novembre): a l'habitual pàgina de visites de les escoles a l'Ajuntament, s'hi afegeix una altra amb articles d'opinió dels alumnes de sisè de primària de les escoles de Terrassa. En aquesta mateixa pàgina, també hi haurà les opinions d'alumnes nouvinguts a la ciutat.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1