Dijous, 19 de setembre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comunicació Redacció - 13-01-2006.

Gestmusic-Endemol i Lavínia produiran programes de televisió al Parc Audiovisual
Les productores televisives Gestmusic-Endemol i Lavínia han arribat a un pre-acord amb el Parc Audiovisual de Catalunya per produir programes de televisió en les instal•lacions de platós i serveis del complex que s’està construint a Terrassa. L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha anunciat aquest pre-acord en el transcurs de la roda de premsa de balanç de l’acció de govern del 2005 i de nous projectes per al 2006 que s’ha celebrat aquest matí. La incorporació de Gestmusic-Endemol i Lavínia dóna un impuls important al projecte del Parc Audiovisual de Catalunya, pel qual ja havien apostat una seixantena d’empreses del sector i Filmax Entertainment, companyia que ha esdevingut el principal soci estratègic de l’operació dins del sector audiovisual. L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha destacat la importància d’aquest principi d’acord, però sobretot “la voluntat ferma de Gestmusic-Endemol i Lavínia de participar en el projecte del Parc Audiovisual”.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 09-01-2006.

Estudis Canal Terrassa TV
El Vallès Occidental és la segona comarca de Catalunya amb més empreses interessades amb una llicència de TDT
Aquest dilluns ha finalitzat el termini de recepció de candidatures al concurs de TDT local d'àmbit privat. Les empreses han fet arribar 110 ofertes amb les quals opten als 59 canals de programació de TDT local privada que es concediran a Catalunya. El procés de concessió es resoldrà, amb l’informe preceptiu i vinculant del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), a finals del mes d’abril. El Vallès Occidental és la segona demarcació amb més empreses interessades en obtindre una llicència de televisió digital, amb un total de 10 candidatures, que opten a aconseguir un dels cinc canals disponibles. Barcelona, en primer lloc, hi ha 12 candidatures.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 06-01-2006.

Terrassa es convertirà en el gran motor de la indústria cinematogràfica catalana
Aquest divendres El Periódico publica un extens reportatge sobre el futur Parc Audiovisual de Catalunya, ubicat a Terrassa. A més el rotatiu dedica la seva editorial a aquest tema. Per El Periódico, "Terrassa s'ha de convertir, juntament amb el parc Barcelona Mèdia del Poblenou, en el gran motor de la indústria cinematogràfica catalana, tant per a les produccions locals com per a rodatges internacionals d'envergadura". "El futur del cinema català passa per Terrassa i el Poblenou, sens dubte, però també pel treball d'uns creadors que siguin capaços de trobar nous llenguatges i de connectar amb el públic". Pere Navarro, alcalde de Terrassa, declara que per estratègia i dimensions, no hi ha res comparable a aquesta iniciativa a tot Catalunya. El Parc Audiovisual es començarà a convertir en realitat aquest mateix any, quan Filmax inauguri les seves instal·lacions i al mes de desembre la Generalitat obri l'Arxiu de la Filmoteca.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 27-11-2005.

La ràdio municipal retransmet en directe la final de la Copa del Rei d'hoquei
Amb motiu de la Copa del Rei d'hoquei que es celebra durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del Club Egara, l'equip de l'Esport Directe de la Nou-cinc.2 Ràdio (95.2 FM) realitza un programa especial aquest matí, coincidint amb la darrera jornada de la competició. Així, a les 10'30 hores s'iniciarà aquest espai conduït per Jordi Rueda amb la transmissió en directe del partit per la medalla de bronze. Paral·lelament es faran connexions amb els camps de Can Salas i Les Pedritxes, on es disputen els partits Atlètic-Reial Societat i Terrassa-Taburiente respectivament, corresponents a la Lliga femenina. A partir de les 12'30 es transmetrà la final de la Copa del Rei des del Pla del Bonaire, amb tot l'equip del programa. Cal recordar que Esport Directe compleix la seva quarta temporada en antena portant l'hoquei en directe fins a la casa dels terrassencs.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 26-11-2005.

Òmnium Cultural inicia una campanya de recollida de firmes perquè el Diari de Terrassa es faci en català
Segons publicava el portal "comunicacio21·com" a l'edició de divendres 18 de novembre, la secció terrassenca d’Òmnium Cultural ha iniciat una campanya de recollida de signatures perquè el Diari de Terrassa es faci en català. La capçalera va renovar la seva imatge i continguts l’abril passat sota l’eslògan en català "Ho canviem tot", quan justament allò que no va variar és la llengua en què s'adrecen al lector. Així, el català continua relegat a les seccions de cartes al director i els articles d’opinió d’aquells que optin per fer-lo servir. Els impulsors de la campanya asseguren que el lector del diari és majoritàriament catalanoparlant, a tenor del 70% de cartes que es publiquen en aquesta llengua. A l’últim període de l'OJD (juliol 2004-juny 2005), el Diari de Terrassa va tenir un promig de difusió de 5.533 exemplars, xifra que el consolida com una de les publicacions amb més solvència de la premsa local catalana.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 21-11-2005.

D'esquerra a dreta: Mercè Corbera, Andrés Torres i Marcelino Rodríguez
Mercè Corbera participa al debat de l'emissora Ràdio Star
El passat divendres 18 es va realitzar a l'emissora cultural Ràdio Star un debat que va comptar amb la presència de la regidora de cultura a l'Ajuntament de Terrassa, Mercè Corbera. En el debat es va parlar de l'estat actual d'execució del Pla Director de les Esglésies de Sant Pere, de la construcció de les noves biblioteques dels districtes 6 i 4, de l'organització de la cavalcada de reis i del Carnestoltes de l'any vinent Corbera també va fer una breu pinzellada sobre la Festa Major de l'any vinent. El debat va tenir una durada de 1 hora i mitja i va estar moderat pel director de l'emissora, Andrés Torres i pel President de l'Associació de Veïns de Les Arenes, Marcelino Rodríguez. El proper convidat a Ràdio Star serà l'alcalde de la ciutat, Pere Navarro. Radio Star es pot sintonitzar a través del 100.4 de la FM.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 18-11-2005.
Les adjudicacions de la TDT, tema estrella del 4art Infolocal, que se celebra aquest divendres a la ciutat

Terrassa acull una nova edició del 4art Fòrum d'Informació Local i Televisió
Els processos per l’adjudicació de la Televisió Digital Terrestre (TDT) seran el tema central del 4art Fòrum d’Informació Local i Televisió que avui divendres aplegarà directors de televisions locals públiques i privades de tot Catalunya a Terrassa. Prop d’un centenar de persones s’han inscrit per participar en aquesta jornada anual, que enguany dedicarà una sessió monogràfica a resoldre dubtes i explicar les darreres novetats pel que fa als requisits que hauran de complir les televisions locals per fer la transició cap a l’emissió en tecnologia digital.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 17-11-2005.
Es podrà veure diumenge a les 10 de la nit

Canal Terrassa TV emet diumenge un programa especial dedicat a Ernest Lluch
La televisió pública emet aquest diumenge un programa especial produït per la Xarxa de Televisions Locals dedicat a repassar la figura d’Ernest Lluch, que va morir assassinat ara farà cinc anys. El programa, produït conjuntament amb la Fundació Ernest Lluch, repassarà durant 90 minuts la personalitat polièdrica del polític i oferirà un debat sobre el futur de l’estat del benestar a Espanya.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Josep Sort - 17-10-2005.

Nova programació de Ràdio Star
Ràdio Star ha iniciat la nova temporada amb una nova graella de programació. Ràdio Star té uns 50 col·laboradors i una programació a la qual també hi participen altres emissores en programes com "All Dance music", "Sabor latino", "Essential deluxe now", etc. a més de la participació del Districte Jove de l'Ajuntament de Terrassa.
Si voleu col·laborar a Ràdio Star, envieu el vostre curriculum vitae a radiostarterrassaahotmail·com
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Comunicació Joan Jiménez - 13-10-2005.

Pere Navarro, Alcalde de Terrassa
Aquesta nit torna el programa 'Parla amb l'alcalde'

Avui dijous, 13 d'octubre, Canal Terrassa TV inicia la segona temporada de "Parla amb l'alcalde". El programa s'emetrà en directe els dijous a les 9 de la nit i oferirà a tots els ciutadans la possibilitat d'adreçar-se directament a l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, per formular-li preguntes, opinions o comentaris, en relació a qualsevol aspecte de l'actualitat de la ciutat.


L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1