Dimecres, 23 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comunicació Redacció - 22-06-2006.

Canal Català Vallès, Mola TV, TV20 Vallès, Televisió Sant Cugat i Tele Taxi, a la TDT local comarcal
Aquest dijous el Consell de l'Audiovisual de Catalunya ha resolt el concurs per l'adjudicació de les noves freqüències de la TDT local privada a Catalunya. Amb molta expectació per part del sector audiovisual, finalment s'han repartit les llicències, que han anat a parar majoritariament a la xarxa Canal Català. Al Vallès Occidental, on comptem amb 5 canals, han anat a parar a Canal Català Vallès, Mola TV, TV20 Vallès, Televisió Sant Cugat i Tele Taxi. TV20 serà l'única televisió privada del Vallès amb seu a Terrassa. Les televisions que han guanyat el concurs podran començar a emetre en digital una vegada rebin l'aprovació tècnica de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions, que com a mínim seria a finals de 2006. Quant a la resta de televisions, podran sol·licitar d'emetre en analògic fins el gener del 2008.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 09-06-2006.

La Sexta emet des d'avui en directe i de forma gratuïta tot el Mundial d'Alemanya 2006
La Sexta inicia les seves emissions al Vallès per l'antiga freqüència de Barcelona TV (53 UHF)
Segons ha pogut comprobar infoTerrassa·com la cadena de televisió La Sexta ha iniciat aquesta tarda les seves emissions en analògic al Vallès, a través de la freqüència que venia ocupant Barcelona TV (canal 53 UHF). Aquesta mesura arriba després d'un acord entre La Sexta i el Ministeri d'Industria per la qual Barcelona TV deixava la seva senyal del Vallès en analògic per passar a emetre en digital pel canal 26. Així els telespectadors de la comarca que vulguin seguir en directe el Mundial de futbol ho podran fer a través del canal 53 de la UHF.
Comentaris? - Un comentari
.
Comunicació Redacció - 24-03-2006.
Els treballadors que no treballin amb ordinador rebran el butlletí en paper

El Consistori edita un butlletí de comunicació interna en format digital
L’Ajuntament de Terrassa edita des d’aquest mes un butlletí de comunicació interna “Casa Gran” que tindrà periodicitat mensual, amb informació sobre els projectes i la gestió municipals. Els treballadors de l’Ajuntament i de totes les entitats municipals rebran mensualment un correu electrònic amb un enllaç per accedir al document col•locat a la intranet, la xarxa interna de l’Ajuntament. Des d'allà el lector pot descarregar el document i després llegir-lo en pantalla o imprimir les pàgines que més li interessin.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 27-02-2006.

infoTerrassa.com s'adhereix a la campanya "Més català al Diari de Terrassa"
Entitats com els Amics de les Arts, el Centre Excursionista, la Fundació Torre del Palau i Òmnium Cultural han iniciat una campanya ciutadana per reclamar que el Diari de Terrassa s’editi en català. Segons el manifest de la campanya, el diari “no respecta el desig lògic del col•lectiu de persones que tenen el català com la seva llengua habitual de relació, de rebre la informació en aquesta llengua (que, a més, és oficialment la pròpia del nostre país)”. A més consideren “del tot incoherent (i, fins a cert punt, poc respectuós) el fet que una publicació escrita gairebé en la seva totalitat en castellà, porti la capçalera escrita en català i amb lletres ben visibles: Diari de Terrassa, "EI diari".
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 24-02-2006.

L'espai "Ingràvids" de Canal Terrassa TV guanya un premi Zapping al millor programa informatiu en tv local
Canal Terrrassa TV va rebre ahir a la nit el premi Zapping en la categoria de millor programa informatiu, d’entrevistes i reportatges de televisió local, pel programa “Ingràvids”, dedicat al món de la dansa a Catalunya. El premi el van recollir el Regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Terrassa, Jordi Ballart, i tot l’equip del programa. Els Premis Zapping, d’àmbit estatal, els convoca l’Associació de Telespectadors Associats de Catalunya (TAC) i premien la qualitat dels programes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 20-02-2006.

El portal d'actualitat e-newsterrassa.com inicia una nova etapa
El diari digital promogut per la Societat Municipal de Comunicació "e-newsterrassa" comença aquest dilluns una nova etapa. Estrena nou disseny i començarà a introduir nous continguts i seccions per potenciar la informació local a internet i en català. El mes de gener, més de 13.000 persones el van consultar per conèixer les principals notícies locals. Els dies de més consultes són els dilluns, coincidint amb la informació dels encontres esportius del cap de setmana i i els dimecres. En termes generals, de dilluns a divendres les visites es mouen en un promig de 500/dia. Des del passat mes de maig, quan va néixer, l’augment de visites al diari ha estat constant i progressiu, assolint la xifra màxima el mes de gener i una mitjana mensual al voltant de les 10.000 visites.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 25-01-2006.
Els alcaldes Pere Navarro i Joan Clos signan el conveni aquest dijous a Barcelona

Terrassa i Barcelona treballarant junts per promoure el sector audiovisual
L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i el de Barcelona, Joan Clos, signaran demà un conveni marc entre l’Ajuntament de Terrassa i el de Barcelona amb l’objectiu de promocionar el sector audiovisual a Catalunya. L’acte de signatura tindrà lloc a la seu de la societat municipal 22aBarcelona. El conveni estableix dinàmiques de cooperació per a la promoció de l’audiovisual a través dels serveis i organitzacions d’ambdós ajuntaments, concretament el Parc Audiovisual de Catalunya i el Terrassa Film Commission, a Terrassa; i el Parc Barcelona Media i el servei Barcelona Plató, en el cas de Barcelona.


Comentaris? - Un comentari
.
Comunicació Redacció - 23-01-2006.

D'esquerra a dreta: Andrés Torres, Pere Navarro i Josep Aran
L'alcalde participa en un debat de l'emissora Radio Star
L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, va participar el passat divendres a un debat radiofònic a l'emissora del barri de Les Arenes Radio Star. Navarro va estar acompanyat pel tinent d'alcalde Josep Aran. En el transcurs del debat l'alcalde va parlar sobre temes d'actualitat com són el Parc Audiovisual de Catalunya, el perllongament dels Ferrocarrils, la futura estació de RENFE a Les Arenes així com el pla estratègic de la Joventut, entre d'altres temes. El debat va estar moderat pel director de l'emissora, Andrés Torres, i pel president de l'Associació de Veïns de Les Arenes, Marcelino Rodriguez. Aquest divendres el convidat serà Joan Jiménez, regidor de Manteniment Urbà. El programa es podrà seguir en directe a partir de les 6 de la tarda pel 100.5 de la FM.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 21-01-2006.

La Noucinc.2 ràdio, Canal Terrassa TV i l'e-newsterrassa.com informaran de la Setena Mitja Marató
Tant la Ràdio Municipal de Terrassa com Canal Terrassa TV i el diari digital e-newsterrassa·com faran un seguiment especial de la Setena Edició de la Mitja Marató de Terrassa, que se celebrarà aquest diumenge 22 de gener. La prova s’iniciarà a les 10 del matí, moment en què es podrà seguir en directe l’esdeveniment a través del Noucinc.2 ràdio amb la locució de Salvador Piqueras (seguiment cursa en categoria masculina) i Laia Claret (seguiment en categoria femenina). A través de la publicació digital www.e-newsterrassa·com també es farà un seguiment en directe de la Mitja Marató. El periodista Ricard Ribera actualitzarà al moment les dades de la prova, tal com s’estigui desenvolupant, fins el seu final. Per la seva banda, Canal Terrassa TV oferirà el dimarts 24 de gener a les 20,40 hores i a les 23,30 un resum de la Mitja Marató a càrrec de David Marcet amb les imatges d’aquesta prova i els moments més importants.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comunicació Redacció - 18-01-2006.
A la nostra comarca s'hi han presentat 13 empreses

Els operadors privats presenten 128 sol•licituds al concurs de concessió de canals de TDT local
Les empreses han fet arribar un total de 128 ofertes al concurs d’adjudicació dels 59 canals de TDT local privada que es concediran a Catalunya. A totes les demarcacions s’han rebut d’entrada tantes o més sol•licituds que llicències disponibles, de manera que cap zona comptarà amb menys canals de televisió local per manca d’ofertes presentades, tret que alguna de les adjudicacions quedi deserta. Pel que fa als operadors, la pràctica totalitat de les televisions locals històriques han decidit concórrer al procés d’adjudicació. Les demarcacions on es concentra un nombre major de candidatures són el Barcelonès, amb un total de 14 ofertes per a quatre canals disponibles, el Vallès Occidental, 13 per cobrir-ne cinc, i el Baix Llobregat, on l’adjudicació dels quatre programes s’haurà de decidir entre 11 projectes.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1