Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comarca CNT-AIT de Terrassa - 11-06-2007.

Concentració a Terrassa contra l’abús empresarial d’Expoeiness S.L.
El passat dia 8 de Juny, a les 11 del matí, la Federació Local de Sindicats de la CNT de Terrassa es va concentrar davant de l’empresa EXPOEINESS. SL situada a la Ronda ponent, nº50, al barri de la Maurina de la mateixa ciutat de Terrassa. El motiu que va portar als anarcosindicalistes a concentrar-se, va ser l'impagament de la quitança, per valor de 3300 euros, a una treballadora que havia deixat la feina voluntàriament. L’empresa es dedica a la venda d’eines i útils per

l’automoció i la indústria.

La treballadora, afiliada al sindicat, va rebre al seu domicili una factura falsa, emesa per la pròpia empresa, on se li cobraven uns suposats “programes informàtics i documentació variada”. La factura en qüestió té el mateix valor que la quitança, essent els suposats “programes informàtics” un producte que ni l'empresa ven, ni la treballadora havia comprat.

El passat 7 de juny es dugué a terme l’acte de conciliació, on l’empresari es negà a pagar i faltà al respecte a l’advocat del sindicat i a membres del mateix que anaren a donar suport a la treballadora.

Davant d’aquesta situació, una quinzena d’afiliats al sindicat, es van concentrar davant de l’empresa en qüestió on van denunciar per tot el barri, a través del megàfon i de 500 octavetes, la relació que té Expoeiness S.L. amb els seus treballadors. A la concentració hi van haver moments de tensió, ja que l’empresari va estar present en quasi tot moment de les més de 2 hores que va durar l’acte, amb una actitud provocativa, insults i intents d’agressió als
concentrats.

El conflicte segueix obert ja que l'empresa no ha donat senyals de cap tipus, de manera que la CNT seguirà realitzant actes com el del passat divendres, fins que l'empresa pagui el que deu.

http://www.cnt.es/terrassa
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1