Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comarca Toni Sapés - 20-04-2007.
EL NOU PARKING I LA PLAÇA DEL PROGRÉS

plaça del progres, parking i zones blaves
Sí senyors, ja tenim un nou parking i una plaça renovada, i tot això amb un temps record. mai no havia vist unes obres amb tant de personal treballant-hi, i no és perquè s'acostin les eleccions, noooo, és perquè comencen agafar el ritme de treballar per terrassa. Fa quatre dies ens van prendre aparcaments que no molestaven a ningú (veieu, isaac peral amb cantonada sant marc també a sant marc amb castellbisbal, entre altres) ens han cambiat uns aparcaments gratuïts, per unes amples voreres, que si no és per fer el ball de plaça la propera festa major, els veïns no els hi trobem altres serveis.

Bé, de fet, d'aparcaments en sobren ja que tot el centre i part de ca n'aurell tenim un bon tros de zones blaves, en les que el veinat podem aparcar sempre, pagant, es clar.(podeu comprovar de dilluns a divendres que només hi han ocupades una quarta part de les places)

Des d'aquestes ratlles, vull demanar, que en les properes eleccions tinguem en compte a qui votem, perquè els que tenim ara, ja veiem que no tenen cap consideració per als veïns, no sé si en poden sortir de millors. jo, personalment, no crec que hi hagi cap polític honrat, però de moment els d'ara passen de nosaltres.

Un veí de Ca N'Aurell
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1