Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comarca Gerard Kihl - 27-03-2007.

Presentació del candidat del Partit Republicà Català
El proper dijous 29 de març a les 19:30 tindrà lloc a l'espai-café "Tallaferro" de Terrassa la presentació del candidat del Partit Republicà Català a l'Alcaldia de Terrassa, Joan Antoni López i Crespo. Joan Antoni López és Llicenciat en Empresarials, Titulat en Estudis Immobiliaris per la Universitat de Vic i actualment estudia Dret a l´Universitat Oberta de Catalunya. Professionalment es dedica a la gestió de finques. Entre les seves aficions destaca el suport a la preservació dels boscos i els llops i el coneixement i estudi dels Templers.

L'acte de presentació comptarà també amb la presència d'Agustí Soler, President Nacional del Partit Republicà Català i de Gerard Kihl, President de l'Executiva Comarcal d'RC al Vallès Occidental.

El Partit Republicà Català es presenta a les eleccions municipals a Terrassa com una de les candidatures de la campanya unitària que impulsa a nivell nacional el Partit Republicà Català amb el lema "Fem una Xarxa d'Ajuntaments per la Independència". Aquesta campanya vol impulsar la reivindicació independentista també des dels ajuntaments ja que el partit entén que els ens locals pateixen directament la manca d'autogovern de Catalunya. En l'acte també s'exposaran els principals eixos del programa municipal. L'acte està obert a tots els militants i simpatitzants així com a totes aquelles persones i entitats que tinguin interès en conèixer de prop aquest nou projecte polític i a aportar les seves reivindicacions i propostes.

Pel Partit Republicà Català és cabdal que els independentistes puguin votar una força independentista al seu ajuntament i no hagin de quedar-se a casa el dia 27 de maig perquè no es sentin representats per cap opció política que es presenti a les eleccions al seu municipi. Per això el Partit Republicà Català insisteix que en el moment polític actual que vivim – en que el Govern d'Entesa ha renunciat clarament a aprofondir en l'autogovern i molt menys a plantejar un referèndum d'autodeterminació - cal reivindicar més que mai la independència de Catalunya des de totes les institucions i ara tenim l'oportunitat de fer-ho des dels ajuntaments.Secció Local del Partit Republicà Català de Terrassa
terrassaapartitrepublicacatala.cat
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1