Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comarca Gerard Kihl - 14-03-2007.

Construïm la Xarxa d'Ajuntaments per la Independència!
Tots els partits polítics de l'arc parlamentari ens voldran convèncer en aquestes eleccions municipals que els ajuntaments són simples gestories de serveis, que només serveixen per reparar carreteres, posar semàfors en algunes cruïlles i construir pavellons. Els ajuntaments, però, són molt més que això, són institucions polítiques a les quals, a més d'exigir-los uns bons serveis, una acurada atenció al ciutadà i una total transparència en el seu funcionament, s'ha de fer jugar el paper que els correspon en una nació com la nostra, que encara no ha assolit els nivells de sobirania nacional que necessita.

L'intent de convertir els ajuntaments en simples administracions gestores teòricament apolítiques i anacionals és un parany en què no hem de caure. Evidentment, a aquelles forces polítiques que es conformen amb l'actual nivell d'autogovern i amb el marc juridicopolític espanyol ja els està bé que els ens locals només tinguin una tasca funcionarial, però aquells que, com els candidats del Partit Republicà Català, creiem que Catalunya encara té molt camp per córrer fins a arribar a la seva plena sobirania nacional, aquells que volem que en un futur el poble català ocupi el lloc que li correspon al costat dels altres pobles lliures del món no ens hi conformem.

És per això que el Partit Republicà Català es marca en aquests comicis locals una altra fita ambiciosa: si en l'ambit nacional reclamem que el nostre Parlament, amb el president de la Generalitat al capdavant, convoqui els ciutadans de Catalunya a un referéndum per la independència, en l'ambit municipal volem que a partir de les pròximes eleccions locals es comenci a teixir la Zarza d'Ajuntaments per la Independència; sobretot ara, quan es comença a anunciar la intenció de les formacions integrants del govern tripartit d'estendre aquest pacte a tots els òrgans de l'administració local (ajuntaments, consells comarcals i diputacions), un model que els sobiranistes hem de combatre. Just per això, després del 27 de maig, els representants electes del Partit Republicà Català presentaran en els plens municipals mocions a favor de la celebració d'un referéndum d'autodeterminació abans de la data simbòlica del 2014. Així, progressivament, esperem que una majoria significativa dels ajuntaments de Catalunya es defineixin a favor de la sobirania de la nació catalana.

Fem, per tant, una crida a totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta iniciativa a fer llistes independentistes als seus municipis i a integrar-se en les candidatures del Partit Republicà Català amb l'objectiu de presentar-nos en el màxim nombre de pobles i ciutats de Catalunya. Alhora, allarguem la mà als centenars de llistes independents que hi ha repartides arreu del territori a vincular-se a aquesta Zarza d'Ajuntaments per la Independència que entre tots construïrem.
.
Participa! Envia un missatge al fòrum!
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1