Dilluns, 14 d'octubre 2019
infoTerrassa.com
La informació de Terrassa explicada pels terrassencs
Mòduls
.
.
Seccions
.
.
.
El temps a Terrassa
.
Webcam
.
.
Comarca Roc Blanc - 28-12-2006.

Noves tarifes als peatges
Ja s'han aprovat ja les noves tarifes i descomptes pels peatges al 2007. El més destacat pels terrassencs és la gratuïtat del peatge de Les Fonts. Cito el que apareix publicat a www.gencat.cat:

"Accés de les Fonts (C-16, tram Sant Cugat del Vallès- Terrassa): El peatge serà gratuït des del primer viatge i s'ampliaran els itineraris actualment bonificats (Sant Cugat i Rubí) a tots aquells amb origen i destí Barcelona per afavorir els usuaris habituals per raons de mobilitat local obligada. D'aquesta manera, se suprimeix l'actual requisit de 8 trànsits mensuals per poder ser beneficiari de la bonificació. D'altra banda, s'amplia l'abast del descompte i s'aplicarà als viatges duts a terme al llarg de tota la setmana, fins ara s'aplicava de dilluns a dissabte."

Per gaudir d'aquesta gratuïtat, és necessari el teletac.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Josep Portero Zapater - 13-12-2006.

Llei del dret a l'habitatge
Sembla ser que el govern de la Generalitat ha agafat per sorpresa a CIU i al PP al impulsar la llei de l’habitatge, una norma que pretén lluitar contra la especulació amb els habitatges, la sobreocupació, el mobbing immobiliari, bé, ells sabran perquè no volen que es lluiti contra aquests problemes socials.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Josep pPrtero Zapater - 27-11-2006.

Això no es una article d'opinió
Malgrat que aquest apartat es un apartat per expressar les opinions personals, aquesta vegada intentaré no expressar la meva, només faré un prec als lectors i en especial als que van veure el vídeo del PP envers la seguretat ciutadana. Vegin el vídeo que ha publicat el PSOE a la seva pàgina “IPSOE TV” amb el títol título “LA OTRA TREGUA” i amb tota la honestedat i objectivitat que siguin capaços de tenir, analitzin si el comportament d’alguns mitjans de comunicació i d’algun polític ha estat el mateix en les dues ocasions, si el comportament del PP ha estat el mateix que quan el PSOE estava a l’oposició i el govern d’Aznar negociava amb el que ell va anomenar a les hores “Movimiento de Liberación Nacional Vasco”, es a dir ETA. Agraeixo per avançat aquest exercici que crec que serà de molta utilitat per tal de veure la realitat que actualment ens envolta i la importància del moment que ens ha tocat viure.
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Mariano Mendez PP Vallés Occidental - 06-09-2006.

Justa y factible reivindicación para Vacarisses
Es una reivindicación largamente deseada, por parte de los vecinos de Vacarisses, que haya un aumento de las paradas de los trenes de RENFE que pasan por las dos estaciones del Municipio. La demanda no es solo justa sino también factible.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca CNT Barcelona - 06-09-2006.

Mercadona intenta comprar el comiat dels vint vaguistes
M. Font • BARCELONA (El Triangle)

La vaga i les protestes dels treballadors del centre logístic que l'empresa valenciana de supermercats Mercadona, propietat de Joan Roig, té a Sant Sadurní d'Anoia no s'han paralitzat durant el mes d'agost, tot i els intents de la companyia de posarhi fi oferint importants sumes de diners als vaguistes. L'últim capítol d'un conflicte que fa més de cinc mesos que dura, i va iniciarse el proppassat 23 de març, ha estat l'oferta d'indemnització que Mercadona va fer la setmana passada a cinc dels vaguistes, tots ells de nacionalitat equatoriana, per tal de «comprar» el seu acomiadament, allegant, segons la CNT, que saben «que están baixos de moral». La xifra ascendía en total a 90.700 euros, pero els cinc treballadors van mantenírse ferms en la seva postura i van refusar la proposta de la companyia.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Un comentari
.
Comarca Redacció - 05-09-2006.
Dijous 14 de setembre de 2006 20’00 hores. Sala d’Exposicions Enric Granados. Entrada Lliure

Estrena a Cerdanyola 'La Ciudad Sustituida' (vestigis d'unes fotografies inèdites de la Barcelona Republicana)
Es projecta a Cerdanyola el documental ‘La Ciudad Sustituida’. El film, obra de Ricard Martínez, recull fotografies inèdites de les hores prèvies a la proclamació de la II República El Grup d’Estudis Socials de Cerdanyola (GESC) organitza, el proper dijous 14 de setembre la projecció del documental “La Ciudad Sustituida” del cerdanyolenc Ricard Martínez. El vídeo que es projectarà té una durada de 15 minuts i està dividit en tres parts. La primera, pren com a punt de partida una fotografia feta a una cantonada del Passeig de Gràcia, del 6 d’octubre de 1934. La instantània retrata a Lluís Companys, i s’emparella amb fotografies del mateix dia d’altres autors.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Redacció - 26-01-2006.

Esquerra no donarà suport a l'alcalde de Vacarisses condemnat per delicte ecològic
El grup comarcal Esquerra Republicana de Catalunya no donarà suport a l'alcalde de Vacarisses, Salvador Boada (Unió Independent per Vacarisses), condemnat a un any de presó i una multa de 1.800 per l’Audiència de Barcelona per delicte ecològicper haver permès la connexió de la sortida d’aigües residuals de la Depuradora de Vacarisses amb la riera de Sant Jaume, permetent així els abocaments que han contaminat la riera. La Unió Independent per Vacarisses havia demanat aquesta setmana a tots els grups municipals de la comarca que presentessin una una moció als plens per donar suport a l’alcalde de Vacarisses. En un comunitat, Ramon Arribas, portaveu del Grup Comarcal d’ERC, expressa el seu suport a la proposta de moció de reprovació de l’alcalde de Vacarisses que ha presentat el Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Vacarisses, conjuntament amb el grup de CiU, on demanen la seva dimissió per haver perdut tota la seva credibilitat després de fer-se pública la sentència i perquè serà l’única via per “acabar amb l’actual estat de crisi política instaurada a la institució municipal".
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Redacció - 02-09-2004.
Maragall ha estat molt receptiu als projectes de les ciutats de la segona corona

Els alcaldes de l'Arc Metropolità presenten les seves propostes al President de la Generalitat
El president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, s'ha mostrat favorable a la majoria de les propostes que li han presentat els alcaldes del grup de ciutats l'Arc Metropolità, en el transcurs de la reunió que s'ha celebrat al Palau de la Generalitat. Pasqual Maragall ha convidat els alcaldes a què li presentin, el pròxim mes d'octubre, les conclusions de l'Estudi sobre la realitat del sistema territorial de la segona corona metropolitana. En finalitzar la reunió, l'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha destacat la bona receptivitat que ha mostrat el president de la Generalitat, especialment pel que fa al IV Cinturó Ferroviari, ja que Maragall el considera necessari per la regió metropolitana.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Redacció - 29-03-2004.
Veïns de les poblacions afectades per la possible construcció d'un nou abocador entre les comarques del Vallès Occidental i el Bages es constitueixen com a plataforma

Abocador de Coll Cardús, ubicat al municipi de Vacarisses
Veïns afectats per la possible construcció d'un nou abocador es constitueixen com a plataforma
Cal recordar a tothom que al costat del dret a la Ilibertat, al treball, a la salut o a I'educació, se n'hauria d'incloure un altre: el dret a ser ciutadà. És a dir, el dret de tots nosaltres a viure en territoris propicis a la convivència i rics d'usos diversos, en els quals I'espai i els equipaments públics o privats siguin factors de desenvolupament col·lectiu i individual. El dret de tots de gaudir d'un entorn segur que afavoreixi el progrés personal, la cohesió social i la identitat cultural.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
Comarca Redacció - 28-02-2004.

Els municipis del sud del Vallès s'oposen a la proposta de Terrassa de dividir la comarca
Els alcaldes de Barberà i Badia del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixach han fet públic un manifest en el qual expressen la seva oposició a la proposta de Terrassa de dividir la comarca del Vallès Occidental. Segons els alcaldes firmants, la divisió del Vallès segons l'àrea d'influència de Sabadell i Terrassa "debilitaria la comarca", la segona regió de Catalunya en importància, amb més d'un 10% del PIB de la comunitat. En aquest sentit, els alcaldes creuen que la comarca ha de mantenir-se amb la composició i representativitat municipal que té actualment.
L'article segueix a la pàgina següent
Comentaris? - Cap comentari
.
« Pàgina anterior Més notícies »
Connexió
.
Usuari:
Contrasenya:
Formulari d'alta
Recuperar contrasenya oblidada
.
.
.
(CC) Some Rights Reserved XML Valid HTML 4.01 Valid CSS1